La ce schimbări ne putem aștepta? thumbnail

La ce schimbări ne putem aștepta?

Cupa României, a doua competiție ca importanță, este denumită și competiția surprizelor.

Anul trecut, Corvinul Hunedoara s-a impus și a câștigat trofeul după un parcurs incredibil, ceea ce le-a permis să joace în cupele europene. Orice este posibil și poate fi un bun prilej să vedem mai mulți jucători tineri la treabă.

Dinamo nu are un adversar facil, Voluntari a păstrat o parte dintre jucătorii care au fost titulari în sezonul trecut, cum ar fi Nemec, Armaș sau Carnat, dar desigur că au adus și alți jucători pentru a suplini plecările masive de la echipă. Cu toate acestea, Voluntari rămâne o nucă tare și avem de tras pentru a merge mai departe.

Sunt anticipate schimbări pentru meciul de mâine, așa cum a spus și Kopic în cadrul conferinței de presă. Josue și Sivis sigur nu joacă. Costin va fi sigur titularul postului de fundaș dreapta cu Voluntari, dar și cu U Cluj în campionat. În centrul apărării, rămâne de văzut dacă Kopic va merge pe varianta unui cuplu în premieră, format din Pașcalău și Patriche, ori va prefera un jucător mai experimentat lângă Patriche, anume Boateng. În stânga, este posibil să îl vedem titular în premieră în acest sezon pe Costin Amzăr, cel care a pierdut locul în garnitura de start în detrimentul lui Raul Opruț.

În poartă mă aștept să îl vedem pe Alexandru Roșca, tânărul venit de la Șelimbăr, care a avut evoluții bune în amicale, ar fi primul meci la prima echipă, într-o partidă oficială.

La mijloc sunt cele mai multe semne de întrebare, deoarece, cu o singură excepție, partida de la Iași, Kopic a folosit același trio: Gnahoré-Milanov-Cîrjan. Doar Bordusanu a mai fost folosit titular în centru, dar nu a fost cea mai reușită încercare. Mărginean este apt de joc, dar nu cred că poate juca titular, deși este la echipă de mai multe săptămâni.

Mai sunt opțiunile Licsandru, Irimia și Rotund, dar în afară de Licsandru, niciunul dintre ei nu a primit minute. Ar fi opțiunea ca Licsandru să joace în fața apărării, urmând ca Alex Irimia să primească o șansă la mijloc alături de Cîrjan, poate chiar Mărginean titular, iar Alex să joace mai avansat.

În față, fanii dinamoviști vor să îl vadă titular pe Adrian Caragea, tânărul venit din Italia, care a arătat foarte bine în partidele de pregătire, dar care a primit puține minute în campionat. A intrat cu tupeu în duelul cu Rapid, e de așteptat să joace cu Voluntari. Pe Soro cred că îl vom vedea în partea a doua, după cum a lăsat de înțeles și Kopic. Ar fi și varianta Florescu, dar nu cred că îl va folosi pe acesta titular, mai degrabă unul dintre Bani și Hakim va juca și cu Voluntari, în vreme ce Selmani rămâne singura opțiune pentru postul de atacant.

Desigur, sunt doar variante posibile, într-un meci de cupă pot fi multe schimbări. Cele mai multe semne de întrebare cred că le are Kopic pentru zona mediană, dar nu mă aștept la un meci ușor, de aceea cred că va fi important cum va doza minutele titularilor, astfel încât să avem prospețime și pentru meciul cu U Cluj de lunea viitoare.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *