,,Voi încerca să readuc spiritul de luptă al unchiului meu” thumbnail

,,Voi încerca să readuc spiritul de luptă al unchiului meu”

Cătălin Hîldan Jr. a revenit la Dinamo, după ce a încheiat activitatea de jucător profesionist.

Nepotul ,,Unicului Căpitan” a vorbit despre accidentarea gravă suferită și noul post pe care îl va ocupa la Dinamo:

”Am încercat să revin după o perioadă lungă de recuperare din cauza accidentării grave avute. Însă, din păcate, genunchiul nu a mai fost ca înainte. De aceea am decis sa îmi închei cariera de fotbalist.

În toată această perioada în care nu am mai activat la Dinamo, am fost contactat periodic de diverse persoane din cadrul clubului, dar și de către suporteri, pentru a mă alătura noului proiect. Ceea ce am și făcut.

În perioada următoare, am sa susțin examenul de licență. Fiind în ultimul an de facultate (n.r. la UNEFS), iar în ceea ce privește activitatea mea în cadrul clubului, voi încerca să readuc spiritul de luptă al unchiului meu în rândul copiilor și juniorilor de la Academie, urmând exemplul suporterilor și totodată încercând să ajut oriunde este nevoie de mine”, a spus Cătălin Hîldan Jr. La GSP.

”Juniorul Cătălin Hîldan revine la Academia Dinamo. Familia Hîldan l-a dat Clubului pe Unicul Căpitan. Peluzei i-a dat un nume. Fotbalului i-a transmis, în fiecare sezon, că acolo, Sus, un înger veghează pentru tot ce înseamnă Dinamo.

Astăzi, aceeași familie de suflet a redat Academiei Dinamo spiritul, de obicei impalpabil, dar de această dată prezent în carne și oase. Cătălin, Juniorul, s-a născut și a crescut în alb și roșu. Fie că e vorba de casa din Brănești, sfințită de Nea Marin sau de echipamentul grupelor de juniori.

Cei ce vin din urmă, copiii și juniorii noștri, îl vor avea alături pe Cătălin la fiecare pas, nu doar ca team manager al Academiei, ci drept prieten și model. Mult succes, Cătălin, inimile tuturor dinamoviștilor bat pentru tine!”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *