Zeljko Kopic a prefațat duelul cu Rapid. Ce jucători lipsesc thumbnail

Zeljko Kopic a prefațat duelul cu Rapid. Ce jucători lipsesc

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a prefațat duelul cu Rapid de mâine seară, din Giulești.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre situația medicală a jucătorilor accidentați în meciul cu Iași și a oferit vești bune, dar și mai puțin bune.

„Petru Neagu și Dennis Politic nu sunt pregătiți să joace. Petru mai are nevoie de aproximativ trei săptămâni, sperăm să fie gata cât mai repede, dar au nevoie de trei săptămâni pentru a reveni la antrenamente. Hakim este pregătit să joace, a avut două antrenamente, este pregătit și sunt încrezător în el, în mentalitatea lui, să joace.

Nu am anticipat că ar fi probleme cu Dennis înainte de meci. Sunt nemulțumit că era în formă excelentă, era din ce în ce mai bine. Este un jucător important pentru noi, simțea că este aproape de forma lui maximă. Nu este un moment bun pentru noi. Trebuie să acceptăm situația, el de asemenea, să lucreze și să prevină să nu se mai întâmple asta pe viitor. Trebuie să găsim o modalitate să îl protejăm.

Rapid a schimbat sistemul în ultimul meci, nivelul rezultatelor nu este cel așteptat. Au avut momente bune, dar și probleme înainte de meciuri. Știu că în astfel de meciuri vor da totul la intensitate în fața propriilor fani. Trebuie să fim pregătiți încă din primele minute.

Dinamo este peste Rapid, dar nu putem spune că suntem favoriți. Vom da totul pentru a obține un rezultat pozitiv. Nu este presiune suplimentară. Pregătesc fiecare meci la fel ca importanță, sunt trei puncte și este meciul în care vrem să dăm tot ce avem mai bun, să ne îmbunătățim, să arătăm calitatea noastră.

În opinia mea, eu cred în toți jucătorii, tineri, mai experimentați, sunt de partea lor, cred în ei. Toți cei care intră, mă aștept să fie la nivelul dorit.

Când am venit, am luptat să îmbunătățesc situația. Atunci nu eram top, dar eram undeva aproape de țintă, am reușit să facem progrese. Rapid are așteptări mult mai mari, nu se așteptau să aibă 4 puncte în 5 meciuri. Eu am preluat echipa într-un moment greu. Când ești la Dinamo, Rapid, FCSB, e normal să fie presiune. Nu vorbesc de colegii mei, toți vor să obțină rezultate bune, să muncească. Nu pot să vorbesc de rău, le doresc tuturor bine. Vreau să câștigăm, am respect pentru ei, nu vreau să vorbesc despre ei, doar despre echipa mea.”

„Noi suntem pregătiți pentru orice va folosi Lennon mâine. Au calitate individuală, au jucători buni în ofensivă, pot face diferența, toți pot remarca asta. Indiferent ce sistem vor folosi, vom reacționa mâine.”

„Moldovan are părerea lui, crede în echipa lui și nu am niciun fel de problemă cu asta. De la începutul sezonului, toți din media, oamenii de fotbal, nu au crezut în noi. Am avut câteva meciuri bune, mergem mâine să jucăm, să obținem puncte și vedem după meci cine va fi mai pregătit.”

„Va fi un meci cu presiune, cu emoții diferite, energii diferite față de un meci normal. Vreau să văd de la jucătorii mei un alt nivel de motivare. Vreau să văd personalitate de la băieții mei, să joace cel mai bun fotbal mâine.”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *