Zeljko Kopic a prefațat duelul cu Voluntari din Cupă! Ce a spus despre schimbările din echipă thumbnail

Zeljko Kopic a prefațat duelul cu Voluntari din Cupă! Ce a spus despre schimbările din echipă

Željko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a prefațat duelul cu Voluntari din Cupa României.

Dinamo are o perioadă excelentă în campionat, suntem pe podium la finalul rundei cu numărul 7, dar urmează un duel în Cupă, acolo unde poate fi șansa unor jucători care au evoluat mai puțin în primele 7 etape.

Antrenorul lui Dinamo a prefațat duelul cu echipa antrenată de Claudiu Niculescu:

„Suntem bine, echipa e bine după meciul cu Craiova, moralul și energia sunt la cote ridicate. Ne așteaptă un meci greu în Cupă, știm totul despre ei, vor fi foarte motivați, vor da totul pentru un rezultat pozitiv, trebuie să avem cel mai bun nivel pentru a trece mai departe. Maxime Sivis și Josue Homawoo sunt suspendați, Dennis și Petru sunt la recuperare, toți ceilalți sunt apți de joc.

Ne gândim la schimbări, ne trebuie înlocuiri pentru cei doi, Josue și Maxime, dar așa cum am spus mereu, avem suficienți jucători pentru rotație, unii vor fi titulari, unii vor intra pe parcurs, important e ca Dinamo să fie pregătită să meargă mai departe.

Eu respect Voluntariul, știm ce luptă a fost în zona retrogradării, au picat, dar vor da totul pentru a promova. Au o echipă bună, combinație de tineri cu jucători cu experiență, Nemec e încă acolo, au o echipă bună, trebuie să fim atenți, să dăm ce avem mai bun mâine seară.

Am auzit de faza cu bilete, știu că pentru unii fani va fi scump să vină, dar ar fi bine să avem parte de susținere ca și până acum.

Am fost la meciul cu Corvinul, am văzut terenul, gazonul arată mai bine decât cel de pe „Arcul de Triumf”. Știu că Niculescu e parte importantă din istoria lui Dinamo, face o treabă excelentă și îl respect foarte mult.

Ne gândim la victorie, știu că va fi greu, am vorbit despre posibilitatea de a avea prelungiri.”, a spus Željko Kopic în cadrul conferinței de presă.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *