A fost cod roșu! thumbnail

A fost cod roșu!

Dobrogea a fost lovită de ploi care au transformat străzile din stațiunile de pe litoral în râuri care țineau morțiș devină afluenți ai mării.

Adevăratul ciclon a lovit însă în sala din Constanța acolo unde marinarii lui Buricea au fost spulberați de supercampionii din Ștefan cel Mare. CSM Constanța a arătat ca un adversar demn de luat în seamă în primul meci din final-forul Supercupei, în acea dispută de la Ploiești ne-aun pus destul de multe probleme. Meciul de ieri a fost însă diferit, constănțenii au stat bine pe parchet cam 10 minute, apoi, fară să se dechida norii, ciclonul alb-roșu a început să lovească fară milă.

Scorul pauzei a fost 11-17 dar senzația generală a fost că diferența a fost mică față de ceea ce s-a intamnplat pe parchet. Am crezut că Buricea își vă motiva jucătorii și că vor opune mai multă rezistență în repriza secundă, dar forța cu care au lovit dulăii a fost imposibil de oprit.

Dinamo a castigat cu 34-26 acest prim meci din Liga Zimbrilor, o partidă  pe care o consideram ca fiind  una destul de dificilă. Băieții antrenați de David Davis au fost însă de neoprit și arată încă din start cine va face legea în acest sezon.

În 12 zile supercampionii noștri debutează în Machineseeker EHF Champions League în Sala Polivalentă din București (12 septembrie / ora 19:45), cu Fredericia HK din Danemarca! Acolo lucrurile arată diferit adversarii vor fi cu siguranță mult superiori celor împotriva cărora jucăm în Liga Zimbrilor, dar sunt convins putem face o competetie bună și supercampionii vor presta un handbal de calitate.

HAI DINAMO!

Ionuț Zainea

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *