,,A fost o decizie ușoară să vin la Dinamo” thumbnail

,,A fost o decizie ușoară să vin la Dinamo”

Patrick Olsen, noul jucător al lui Dinamo, a fost prezent la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

Mijlocașul central a vorbit despre duelul cu echipa din Moldova, adaptarea în România și cum a fost debutul la Dinamo:

„Am urmărit meciurile Botoșaniului, cred că este o echipă mai bună decât ce arată clasamentul, trebuie să fim concentrați 100%, trebuie să facem totul pentru a câștiga. Mă simt bine, a fost mai ușor să mă adaptez, jucătorii, staff-ul m-au ajutat, când ești înconjurat de oameni buni, e mai simplu să joci bine.

Nu sunt de mult timp la Dinamo, am fost în oraș, este minunat, oamenii de aici sunt foarte prietenoși, de mare ajutor, m-au surprins că aproape toți vorbesc limba engleză. A fost prima ofertă din România, nu mă așteptam să ajung aici, dar Dinamo este un club puternic, oferă un pachet complet. Stilul de joc îmi place foarte mult, sunt foarte bucuros să fiu aici.

Înainte să vin aici, știam că Dinamo este un club istoric, a câștigat multe trofee de-a lungul anilor, au fost și probleme în ultimii ani, dar cu antrenorul pe care îl avem, este un stil similar cu ce sunt obișnuit, pressing avansat, să avem posesie. A fost o decizie ușoară să vin aici, știam că este un club istoric, suntem pe traiectoria bună.

„Am discutat cu un fost jucător islandez care a fost la CFR, l-am întrebat de România, București, a fost și la Voluntari, dar a avut doar cuvinte frumoase de spus.”

„Totul este posibil în fotbal, este posibil să câștigăm Cupa, dar trebuie să luăm totul pas cu pas. Am avut parte de două sezoane ciudate în Śląsk, am fost la retrogradare un an, apoi vicecampioni. Totul e posibil, depinde de noi”, a spus Patrick Olsen în cadrul conferinței de presă.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *