Bilete pentru meciul cu Botoșani! De unde pot fi achiziționate thumbnail

Bilete pentru meciul cu Botoșani! De unde pot fi achiziționate

Fanii dinamoviști se pregătesc de duelul cu Botoșani de vineri seară, de pe stadionul ,,Arcul de Triumf”.

Meciul programat în etapa cu numărul 11 din Superliga reprezintă o nouă oportunitate pentru echipa noastră să se mențină pe loc de podium.

Astăzi au fost puse la vânzare biletele pentru duelul de pe Arcul de Triumf.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul

: https://shop.dinamo1948.ro/pages/bilete

PCH: 35 RON
Tribuna 2: 60 RON
Tribuna I: 90 RON
VIP: 300 RON
VIP experience: 450 RON

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la “Arcul de Triumf”, în ziua meciului, în intervalul orar 14:00-22:00.
Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).
Abonații vor efectua accesul în baza abonamentului achiziționat.

Micii dinamoviști (0-14 ani) beneficiază de gratuitate la tribuna a doua, în baza ticketelor cu valoare 0 selectate de adultul însoțitor, plătitor de bilet (un adult cu bilet poate selecta până la două locuri cu valoare 0 pentru copii).
Elevii, studenții și pensionarii au reducere de 30% la achiziționarea biletelor, în sectorul special alocat al tribunei a II-a.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro sau prezentate la casele de bilete.
Pentru orice dificultăți întâmpinate sau informații necesare privind ticketing-ul, nu ezitați să ne scrieți la bilete@dinamo1948.ro
Accesul suporterilor în stadion va fi permis începând cu orele 19:00. Vă recomandăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înaintea începerii partidei, pentru a evita situațiile neplăcute.
HAI DINAMO!

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *