Care e situația jucătorilor accidentați thumbnail

Care e situația jucătorilor accidentați

Afișări 388

Dinamo s-a confruntat cu opt absențe în ultimele săptămâni, dar Zeljko Kopic este mulțumit că își recuperează treptat jucătorii esențiali. Boateng este pregătit să revină în lot, posibil chiar în primul 11, Gnahore va fi cu siguranță titular, iar se speră și la recuperările lui Homawoo și Bani. Abdallah va fi apt de joc abia după pauza competițională din octombrie, pentru Derby de România.

„Haita” lui Zeljko Kopic a trecut prin dificultăți în ultimele două etape din cauza problemelor de lot. Au avut opt absenți în meciul cu Slobozia (1-0) și șapte în partida cu Oțelul (1-1). Cu toate acestea, Dinamo ocupă locul 3 în clasament după zece etape. Vineri seara, de la ora 21:00, la „Arcul de Triumf”, roș-albii vor întâlni Botoșaniul.

Deși transferurile întârzie, Dinamo continuă să caute un fundaș și un atacant, dar Kopic va trebui să se bazeze pe lotul actual, care a devenit tot mai restrâns în ultimele săptămâni. Totuși, antrenorul croat a primit câteva vești bune.

Potrivit informațiilor GSP, după discuții cu oficialii dinamoviști, fundașul central Kennedy Boateng, în vârstă de 27 de ani, va reveni în lotul „câinilor”, posibil chiar și în echipa de start. Există speranțe ca și celălalt stoper, Josue Homawoo, de 26 de ani, să fie apt până vineri, măcar pentru a fi inclus în lot.

Ambii fundași centrali s-au accidentat în timpul acțiunii naționalei Togoului la începutul lunii septembrie, iar din această cauză, Boateng și Homawoo au lipsit în ultimele două etape. Ei erau titulari de bază în apărarea lui Dinamo.

Pe lângă accidentarea lui Raul Opruț, lipsa celor doi africani a forțat antrenorul Kopic să improvizeze în defensivă, folosind formula Sivis – Patriche – Licsandru – Amzăr în ultimele două meciuri.

Raul Opruț și Dennis Politic au revenit pe teren pe finalul meciului cu Oțelul și acum sunt complet recuperați, antrenându-se normal la Săftica.

Revine Gnahore

Mijlocașul Eddy Gnahore, în vârstă de 30 de ani, nu a fost prezent la Galați pentru meciul cu Oțelul (1-1), deoarece a avut o învoire din motive personale în țara sa natală. Francezul a revenit la antrenamente, este apt de joc și pregătit să fie din nou titular în linia mediană, alături de Olsen și Cîrjan.

Antrenorul croat, Zeljko Kopic, speră să-l recupereze la timp și pe Ahmed Bani, care a lipsit în ultima etapă din cauza unei probleme medicale. Recuperarea acestuia ar oferi o soluție suplimentară pentru respectarea regulii Under 21. De asemenea, Petru Neagu, jucător moldovean, este așteptat să revină în lot, după ce a fost indisponibil timp de șase săptămâni din cauza unei accidentări.

Când revine Hakim?

În ceea ce-l privește pe atacantul Hakim Abdallah, în vârstă de 26 de ani, malgașul nu va fi disponibil nici pentru meciul de vineri, nici pentru partida cu Farul lui Gică Hagi din 5 octombrie. Cel mai probabil, Abdallah va fi apt de joc după pauza competițională din octombrie, fiind luat în calcul de Kopic pentru Derby de România împotriva FCSB, programat pe 19 octombrie.

Abdallah a suferit o luxație la umărul drept și a fost indisponibil în ultima lună, lipsind din echipa roș-albilor.

Citește și:

Nu doar postul de senator: ce mai vrea Klaus Iohannis după prezidențiale!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *