Cât primește Dinamo în urma plecării lui Amzăr thumbnail

Cât primește Dinamo în urma plecării lui Amzăr

Costin Amzăr a plecat de la Dinamo chiar înainte de meciul cu Farul Constanța de vineri seara, partidă în care trebuia să fie titular, după cartonașul roșu primit de Raul Opruț.

Interesul lui Al Nasr din Emirate nu este unul de ultimă oră, noua echipă a lui Amzăr s-a interesat de serviciile lui încă din vară, când Amzăr își dorea să plece, dar clubul nu a acceptat oferta. Se pare că discuțiile s-au purtat chiar înainte de meciul cu Botoșani, înainte ca Opruț să primească cartonașul roșu, dar Amzăr va pleca până la urmă până la finalul sezonului, sub formă de împrumut.

Dinamo va primi suma de 150.000 de euro, conform Gazetei Sporturilor, rămâne de văzut dacă Amzăr va reuși să impresioneze, astfel încât să fie transferat definitiv.

Raul Opruț rămâne titularul postului de fundaș stânga, dar pentru meciul de vineri seara, probabil că Zeljko Kopic îl va folosi acolo pe Cristian Costin ori Maxime Sivis, unul dintre cei doi fundași de bandă rămași în lot. Dinamo se interesează de serviciile lui Riza Durmisi, care a trecut pe la Lodz, Brondby, Lazio și Betis, și este liber de contract din vară.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *