Cea mai lungă serie thumbnail

Cea mai lungă serie

Dinamo se simte foarte bine pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Cifrele o demonstrează, numărul punctelor obținute de echipa noastră arată de ce Dinamo se simte precum acasă pe micuța arenă de lângă Mănăstirea Cașin.

Startul de sezon ne-a adus patru victorii din tot atâtea partide, ultimul succes, cel cu Slobozia, a fost primul prilej ca defensiva noastră să mențină poarta lui Adnan Golubović intactă. Însă seria a început de ceva timp. Ultima înfrângere a lui Dinamo pe teren propriu, pe stadionul „Arcul de Triumf”, a avut loc în luna decembrie, când echipa noastră era învinsă de „U” Cluj, printr-un gol marcat de Dan Nistor.

De atunci, Dinamo a mai pierdut un singur meci din postura de gazdă, cu Rapid, în luna ianuarie, în campionat, meciul fiind organizat pe „Arena Națională”, dar pe „Arcul de Triumf” avem nu mai puțin de 12 meciuri fără înfrângere. 10 victorii și doar două rezultate de egalitate, acesta este parcursul lui Dinamo de la ultima înfrângere pe „Arcul de Triumf”. Chiar și dacă am include meciul cu Rapid, Dinamo are 11 meciuri fără înfrângere pe teren propriu, cea mai lungă serie din campionat.

Dinamo, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova, Hermannstadt, Oțelul, Petrolul și UTA nu au pierdut pe teren propriu în actuala ediție de campionat.

CITESTE SI: https://dinamo1948.club/mercato-cu-prelungiri/

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *