Cine va arbitra meciul dintre Oțelul Galați și Dinamo București thumbnail

Cine va arbitra meciul dintre Oțelul Galați și Dinamo București

Dinamo București și Oțelul Galați se întâlnesc mâine seară într-un adevărat derby de clasament.

Un duel cu multe orgolii la mijloc, nu este niciun fel de iubire între cele două echipe, acest lucru a fost demonstrat de-a lungul timpului de declarațiile oferite de antrenorul gazdelor de mâine, Dorinel Munteanu.

Ultima confruntare directă de la Galați a fost decisă de o eroare de arbitraj, golul victoriei marcat în prelungiri de gazde venind în urma unui offside nesemnalizat.

Pentru a 10-a etapă din Liga 1, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Oțelul Galați și Dinamo București.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Flueran Viorel Nicusor (Craiova). Acesta va fi ajutat de asistenții Popescu Adrian (Craiova) și Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe).

Arbitrajul video va fi analizat de Găman George Cătălin (Craiova) și Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe).

CCA l-a desemnat observator pe Vidan Adrian (Bucureşti).

ZEJKO KOPIC A PREFAȚAT DUELUL CU OTELUL

Dennis Politic și Petru Neagu au început antrenamentele de săptămâna asta, sunt în program normal de pregătire. Mai avem două zile până la meciul cu Oțelul, vom decide mâine pe ce jucători ne vom baza. E important să menții forma pozitivă, e bine pentru joc, mentalitate, trebuie să continuăm să jucăm bine în continuare, să îmbunătățim jocul acolo unde putem, să dăm totul pe teren. Va fi un meci greu împotriva unui adversar dificil, au defensiva bine organizată, sunt puternici pe tranziție, toată lumea știe că va fi greu. Mergem acolo să dăm cel mai bun fotbal și să obținem puncte.

Depinde de starea medicală a jucătorilor accidentați, trebuie să vedem, mai am un antrenament și până la meciul cu Oțelul mai sunt 48 de ore, mai este timp să găsim soluția cea mai bună pentru acest duel.

Dinamo are o rivalitate cu toată lumea, mulți vor să învingă pe Dinamo, am respect pentru Dorinel Munteanu, cred că face o treabă excelentă, vrea multă disciplină, energie; când întâlnești o astfel de echipă, întâlnești multe situații dificile.

U Cluj are continuitatea muncii depuse de sezonul trecut, au experiență, jucători care înțeleg bine fotbalul, cum să accelereze, când să încetinească jocul, să se adapteze situației; în momentul de față sunt foarte puternici. Dorinel are continuitate la Oțelul, joacă un altfel de fotbal, e o echipă puternică, nu sunt surprins. Craiova are multă calitate, noi suntem aici, cred în noi tot timpul. Petrolul a primit doar 6 goluri în 9 meciuri, spune multe despre defensiva lor, au stabilitate și merită să fie acolo.

Depinde de noi cum vom avea stabilitate, cât ne vom îmbunătăți, să menținem nivelul cât mai mult timp.”, a declarat Zeljko Kopic în cadrul conferinței de presă.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *