Concluziile conducerii după primele 10 etape. De ce nu se grăbește Dinamo să aducă jucători thumbnail

Concluziile conducerii după primele 10 etape. De ce nu se grăbește Dinamo să aducă jucători

Dinamo se menține pe loc de play-off,mai mult decât atât, pe loc de podium, după primele 10 etape.

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, a vorbit despre parcursul echipei și așteptările în continuare în campionat și în mercato:

,,Pe puncte, v-am mai spus, subiectiv, eu zic că puteam avea mai multe puncte, dar ca nivel de exprimare suntem bine. Suntem în așteptările noastre.

Dinamo trebuie să faca două lucruri în același timp. Să echilibreze și să fie o echipă puternică care să fie acolo sus pentru play-off și în același timp Mister încearcă să dea minute jucătorilor noștri tineri.

Pentru că dacă rămânem în această capcană că sunt prea tineri și e prea devreme să joace, niciodată nu vor avea experiența necesară să intre în teren și să arate ce pot. Drept pentru care noi încercăm să facem aceste 2 lucruri combinate în acest sezon și nu e ușor. Vor mai apărea momente în care nu se vor exprima așa cum vrem noi, dar doar așa pot să crească”, a declarat Andrei Nicolescu în direct la Fanatik Superliga.

,,Am declarat că ne dorim să mai aducem un fundaș central și dacă găsim un atacant. Căutăm variante care să fie bune pentru Dinamo. Noi nu vrem să facem transferuri că au făcut celelalte echipe. Nu vrem să aratăm că și noi putem cum fac ceilalți pe piață. Că în ultimele trei săptămâni e o frenezie care are mai mulți.

Știm și noi că ne mai trebuie jucători, dar nu luăm doar de dragul de a lua jucători. Și nu luăm jucători care depășesc bugetul pe care îl avem setat pentru anul ăsta. Nu vrem să ieșim foarte mult din bugetul pe care îl avem. Sunt niște limite pe care vrem să le respectăm”, a conchis Nicolescu.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *