Cum s-au descurcat jucătorii la loturile naționale thumbnail

Cum s-au descurcat jucătorii la loturile naționale

Dinamo a avut nu mai puțin de 9 jucători convocați la loturile naționale în această perioadă de pauză.

Trei jucători la primele reprezentative și nu mai puțin de 6 jucători la naționalele U21 și U20.

KENNEDY BOATENG ȘI JOSUE HOMAWOO: Cei doi gemeni din apărare au fost titulari în meciul disputat de Togo împotriva naționalei statului Liberia. A fost 1-1, cu un gol primit în prelungiri de Togo. Din păcate, nu acest lucru e problema noastră. Josue, aflat la prima acțiune cu naționala, a ieșit accidentat, nu în urma unei lovituri la cap, dar a acuzat probleme musculare și încă nu se știe care este starea lui medicală. Nici Boateng nu a fost mai bine, a acuzat și el probleme musculare și va fi evaluat de către staff la revenirea în țară.

ASTRIT SELMANI: A fost convocat, dar nu a evoluat deloc pentru Kosovo în cele două meciuri disputate în Nations League. A fost rezervă în înfrângerea cu România, dar și în victoria convingătoare a naționalei sale în Cipru. Astfel, partea bună este că nu va putea acuza oboseala.

CĂTĂLIN CIRJAN: Tânărul nostru decar a fost folosit titular aseară în meciul pierdut de naționala condusă de Daniel Pancu, 2-0 în Finlanda. Cirjan a fost înlocuit în minutul 56 cu atacantul Vladislav Blănuță. O înfrângere care poate cântări greu în calculele pentru Euro. Cirjan a fost folosit 40 de minute și în partida precedentă cu Muntenegru, de pe teren propriu.

AHMED BANI: După evoluțiile bune din ultima lună, Ahmed Bani a primit răsplata unei convocări la naționala U21 și a fost titular cu Muntenegru, reușind chiar un assist la golul marcat de Louis Munteanu, în victoria cu 1-0. Ieri a fost rezervă și a intrat în minutul 60 în înfrângerea cu Finlanda.

ALEXANDRU ROȘCA: Portarul de rezervă al echipei noastre a fost al treilea portar pentru națională.

ANTONIO BORDUȘANU: Jucătorul lui Dinamo a fost titular în meciul pierdut de România U20 cu 2-3 împotriva Germaniei. A ieșit accidentat în minutul 60, dar nu este o accidentare gravă, probabil va lipsi în următoarele două partide de campionat.

RĂZVAN PĂȘCALĂU: Tânărul nostru fundaș central a fost titular în meciul de ieri, disputat de România U20 împotriva Angliei, în deplasare. A fost 2-0 scorul final înregistrat la Stockport.

ADRIAN CARAGEA: Rezervă în ambele meciuri disputate de România U20, a intrat pe final de meci cu Germania la scorul de 2-3, în locul lui Burnete, un alt jucător pe care Dinamo l-a dorit în această vară.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *