De ce a irosit Dinamo punctele cu Botosani: ,,Nu am mai avut energie” thumbnail

De ce a irosit Dinamo punctele cu Botosani: ,,Nu am mai avut energie”

Dinamo a pierdut două puncte cu Botoșani, după ce am avut un avantaj de două goluri pe tabelă.

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a vorbit la conferința de presă de după meci despre căderea echipei în partea a doua:

„Sunt dezamăgit, deoarece am avut 2-0, când joci acasă și ai un avantaj în ultima parte, cu siguranță e frustrant, nu e ușor de acceptat, dar acesta este fotbalul. Am fost buni, am jucat, am avut multe situații, meritam acest gol. La pauză, Selmani a simțit probleme la hamstring, nu am vrut să risc cu el. În startul reprizei secunde, am simțit absența pressingului, intensității lui, a fost o cădere, dar am găsit o modalitate să înscriem golul secund.

Am oferit tranziția adversarului să marcheze pe contraatac, trebuie să fim mai inteligenți în situația aceea, apoi a venit și golul doi, a fost un meci greu, teren greu, nu am ce să le reproșez jucătorilor, au dat totul astăzi.

E greu când ai avantaj și pierzi două puncte, frustrarea și emoțiile sunt la cote ridicate. Despre arbitraj, eu vreau să îmi fac treaba, oficialii vor analiza performanța lor, eu nu vreau să intru într-o discuție, nu va ajuta pe nimeni.

Revenirea lui Politic este importantă, am pierdut mulți jucători, toți sunt importanți, în special Dennis, știm cât de important este pentru Dinamo, a înscris un gol frumos, ne bucurăm să îl avem în echipă.

La VAR sunt anumite lucruri de îmbunătățit, dar VAR poate să ajute mult în anumite situații.

În repriza a doua nu am mai avut energia la același nivel, când joci pe un asemenea teren, când evoluezi cu intensitate, cu multe dueluri, sprinturi, nu este ușor să menții ritmul pentru 90 de minute.”, a declarat Kopic la conferința de presă de după meci

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *