Declarațiile lui Kopic de la conferință thumbnail

Declarațiile lui Kopic de la conferință

Afișări 679

Accidentările continuă să îi creeze probleme antrenorului Zeljko Kopic în partida dintre Dinamo și FC Botoșani. Tehnicianul croat a anunțat că patru jucători din echipa „câinilor roșii” vor lipsi, însă există și o revenire.

Kopic nu va putea conta în continuare pe atacantul Hakim Abdallah, fundașul central Joseu Humawoo, extrema dreaptă Antonio Bordușanu și extrema stângă Andrei Florescu. Cu toate acestea, spre deosebire de meciul anterior cu Oțelul Galați (1-1), mijlocașul defensiv Eddy Gnahore va fi din nou disponibil.

„Mai mult sau mai puțin avem probleme cu jucătorii accidentați. Hakim nu va juca, Humawoo nu e pregătit. Bordușanu nu va evolua nici el, la fel și Florescu. Vom vedea mâine cum se simt ceilalți jucători.

Da, dacă ne uităm la clasament, da, Dinamo este favorită, dar adversarii au calitate. Domnul Ciobotariu face o treabă bună acolo, e un antrenor cu multă experiență în fotbalul românesc, are jucători de calitate la dispoziție.

Au jucat un meci foarte bun, foarte interesant, săptămâna trecută, când au remizat 3-3 acasă (n.r.- cu Gloria Buzău). Trebuie să fim din nou la capacitate maximă dacă vrem să luăm cele 3 puncte. Acesta este cel mai important lucru la care ne vom gândi încă din prima secundă a meciului.

Vom da totul pe teren pentru a câștiga toate cele 3 puncte, vom avea o atitudine și o energie foarte bună. Eddy Gnahore e disponibil, da!”, a declarat Zeljko Kopic, la conferință de presă de dinaintea jocului Dinamo – FC Botoșani

La rândul său, Patrick Olsen a subliniat că moldovenii vor reprezenta un adversar dificil pentru „câinii roșii”, în ciuda faptului că se află pe penultimul loc în Superligă.

„Da, am văzut câteva videoclipuri cu FC Botoșani. Cred că sunt o echipă mai bună decât o arată locul pe care îl ocupă în clasament. Trebuie să fim sută la sută concentrați și să dăm totul pentru a câștiga acest meci.

A fost surprinzător pentru mine. Nu mă așteptam să ajung în România, dar Dinamo este un club mare. Tot ce mi s-a oferit aici a fost foarte bine. M-a surprins mult, îmi place stilul de joc și mă simt bine aici, deci sunt fericit să fiu aici”, a declarat Patrick Olsen, la conferința de presă premergătoare meciului din etapa a 11-a.

Citește și:

Viciile care i-au influențat viața lui Alexandru Ioan Cuza

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *