Defensivă nouă?! thumbnail

Defensivă nouă?!

Dinamo se pregătește de meciul cu Unirea Slobozia și, așa cum era de așteptat, selecția unui număr atât de mare de jucători creează probleme.

Nu doar asta, dar și faptul că meciul a fost programat vineri, la câteva zile după acțiunile echipelor naționale, face aproape imposibilă recuperarea tuturor jucătorilor. Se pare că, pe lângă accidentații dinainte de ultimul meci, Dinamo ar putea avea probleme în apărare după meciul disputat de Togo, vineri seara.

Selecționerul din Togo, Dare Nibombe, a vorbit înainte de meciul echipei naționale și a spus că nu se poate baza pe Josue Homawoo și Kennedy Boateng. Dacă Josue a părăsit meciul cu bandaj la cap și încă nu se știu date suplimentare, mai ales că a părăsit terenul accidentat ulterior, accidentarea lui Boateng este nouă, dar se pare că nu este gravă și ar putea fi apt de joc vineri. T

otuși, până nu va ajunge în București, nu este sigur dacă va fi forțat pentru meciul cu Slobozia, așa cum nici în cazul lui Josue nu se știe dacă va putea juca. Astfel, Kopic ar putea avea bătăi de cap înainte de meci, cei doi fundași centrali fiind opțiunile lui de bază în toate meciurile de campionat, mai puțin în meciul de Cupă cu Voluntari.

39 de meciuri a strâns Josue Homawoo în tricoul lui Dinamo.

9 meciuri în total are Kennedy Boateng.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *