Dennis Politic, determinat să revină pe teren! Cum merge recuperarea thumbnail

Dennis Politic, determinat să revină pe teren! Cum merge recuperarea

Politic a avut un început foarte bun de sezon. A marcat 3 goluri în 5 meciuri, însă o accidentare la bicepsul femural în meciul cu Iași i-a dat bătăi de cap.

Nu a mai evoluat în partidele cu Rapid, Craiova și U Cluj. Dennis este pregătit de revenirea în teren, posibil să fie în lot chiar la meciul cu Unirea Slobozia:

,,Mă simt foarte bine, am început deja alergarea, sper de săptămâna viitoare să încep încet-încet antrenamentele cu echipa. Și eu cred în play-off, am demonstrat până acum că suntem capabili de acest lucru. Sper să continuăm drumul bun pe care suntem.

Este cel mai frustrant să fii accidentat și am mers la toate meciurile care s-au jucat acasă și mă mâncau tălpile să intru în teren. Abia aștept să revin și sunt foarte motivat să revin, să o fac bine, să-mi ajut echipa”, a declarat Politic conform GSP.

,,M-am uitat la meci aseară, îi felicit pentru victorie și chiar am jucat un fotbal foarte frumos. Mi-a plăcut foarte mult golul lui Dennis Man și combinațiile pe care le-au făcut. Mi-ar plăcea să le fiu coleg într-o zi la națională”.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *