DINAMO-Botoșani: Avem primul 11 trimis de Zeljko Kopic thumbnail

DINAMO-Botoșani: Avem primul 11 trimis de Zeljko Kopic

Dinamo o întâlnește în această seară pe FC Botoșani în etapa a 11-a din Superliga de fotbal din România.

Un meci în care se întâlnesc două formații cu obiective diferite: Dinamo vrea să se califice în play-off, momentan suntem pe loc de podium și suntem în grafic. De cealaltă parte, Botoșani vrea să evite din nou retrogradarea și nu sunt chiar în grafic, o echipă care dezamăgește în campionat, chiar și după venirea lui Liviu Ciobotariu, cel care a antrenat pe Botoșani în mai multe rânduri. Acum nu este cel mai bun mandat, dar tehnicianul moldovenilor poate redresa situația.

Liviu Ciobotariu nu este străin de Dinamo. Liviu Ciobotariu a evoluat ca jucător în tricoul dinamoviștilor timp de patru sezoane (1997-1998, 1998-1999, 1999-2000, 2004-2005) și a antrenat gruparea din „Ștefan cel Mare” în ediția 2011-2012 (33 de meciuri în toate competițiile, 18 victorii – 8 remize – 7 înfrângeri), contribuind, din postura de tehnician, la câștigarea Cupei României din stagiunea respectivă.

Liviu Ciobotariu (antrenor) vs Dinamo: 10 dueluri în campionat – 5 victorii – 3 remize – două înfrângeri.

Dinamo vine după un egal la Galați, 1-1, un meci extrem de echilibrat, în care echipa noastră s-a prezentat cu multe probleme de efectiv, dar Dinamo a obținut un punct pe un teren foarte greu. De cealaltă parte, Botoșani a ratat victoria cu Gloria Buzău, 3-3 a fost scorul final, dar un rezultat just, ținând cont de ceea ce s-a jucat în prima repriză.

Nu este niciun fel de iubire între Dinamo și Botoșani. Deși nu este o forță a campionatului, Dinamo a avut probleme în ultimii ani cu Botoșani, să nu uităm și ultimul meci direct de la Botoșani, în care am cedat dramatic în ultima fază de joc.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiție internă de 26 de ori: de 10 ori s-au impus bucureștenii, de 11 ori au câștigat moldovenii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.

Palmares cu Dinamo gazdă: 12 jocuri – 6 victorii – 3 remize – 3 înfrângeri.

AVEM PRIMUL 11 TRIMIS DE ZELJKO KOPIC

Golubovic, Sivis, Patriche, Licsandru, Oprut, Olsen, Gnahore, Cirjan, Soro, Milanov,Selmani

Rezevre: Rosca, Stoian, Pascalau, Politic, Neagu, Bani, Caragea, Rotund, Amzar, Marginean, Costin

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *