Dorința de revanșă thumbnail

Dorința de revanșă

Cand ma gandesc la echipe din Superliga pe care nu le am deloc la inima, recunosc, Botosani este si ea acolo.

Nu am nimic cu orasul, cu jucatorii, in niciun caz cu Liviu Ciobotariu, pe care il apreciez, dar recunosc, prin prisma finantatorului lor, a politicianului mai nou, Valeriu Iftime, care in decursul anilor a avut o serie de declaratii obraznice la adresa lui Dinamo, plus de asta, apropierea la limita legalitatii de FCSB, au facut din moldoveni o echipa detestata. Nu doar de catre mine, cred ca sunt multi dinamovisti in asentimentul meu.

Desi nu au fost niciodata o forta a campionatului, au fost odata in play-off intamplator, Dinamo a suferit multe infrangeri impotriva Botosaniului chiar au fost si doua meciuri in care am primit patru goluri in duelurile cu ei.

Ultima confruntare directa trebuie sa fie pentru unii dintre jucatori un imbold in plus de a dori revansa pentru ceea ce s-a intamplat, pentru infrangerea suferita, care in acel moment, parea ca ne duce cu un pas mai aproape de retrogradare.

Sunt sigur ca Patriche, Adnan, Dennis si altii nu au uitat ce s-a intamplat la Botosani si vor trata acest meci cu maxima seriozitate, sa fim noi cei care ne bucuram la finalul partidei. Nu ura trebuie sa ne defineasca, dragostea pentru Dinamo este elementul de baza, dar recunosc, cand vad Botosani, as avea o bucurie in plus sa se incheie duelurile cu ei in returul de la Botosani si cativa ani sa nu ne mai vedem.

Mereu imi doresc victoria, dar astazi cu un mic plus…si nu cred ca sunt singurul!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *