EXCLUSIV: Veste importantă despre preparatorul fizic thumbnail

EXCLUSIV: Veste importantă despre preparatorul fizic

Dinamo revine de astăzi la antrenamente și staff-ul va avea parte de o completare importantă.

După cum s-a aflat, unul dintre cei doi preparatori fizici ai lui Dinamo, Aleksa Boskovic, venit în iarnă la Dinamo odată cu Zeljko Kopic, a fost nevoit să plece din România din cauza vizei în startul sezonului și nu s-a mai aflat nimic despre situația lui.

În interviul amplu acordat pentru Radio Dinamo1948, Zeljko Kopic a spus ce se întâmplă cu Aleksa:

,,Până vineri, vom evalua starea medicală a tuturor jucătorilor și ne vom adapta antrenamentele. În cele din urmă, preparatorul nostru fizic, Alex, a rezolvat problema vizei și este acum în București, alături de Mădălin, care face o treabă cu adevărat extraordinară. Amândoi sunt părți cu adevărat importante din staff-ul nostru. Facem un program de antrenament și vedem ce trebuie să facem ca echipă, dar mai important, lucrăm la planuri individuale pentru fiecare jucător.

Vom face un echilibru între cine trebuie să se odihnească mai mult, pentru că unii au avut multe minute jucate, și cine trebuie să primească puțin mai multă muncă suplimentară. Vom fi pregătiți pentru următorul meci. O mică problemă va fi faptul că jucăm următorul meci vineri, iar unii dintre jucători vor reveni miercuri seara de la echipele naționale.

Desigur, nu este cea mai bună situație pentru noi să jucăm imediat vineri, dar am avut o situație similară sezonul trecut. Nu știu cine face aceste programări, dar îți amintești, în cea mai importantă parte a sezonului trecut, am jucat trei meciuri în șase zile. Este din nou ceva ce nu este cea mai bună opțiune pentru noi, când jucătorii vin de la echipele naționale miercuri seara și trebuie să joace imediat vineri. Dar, din nou, asta e situația. Trebuie să acceptăm și să pregătim echipa cât de bine putem.”, a declarat Zeljko Kopic.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *