Finalul de mercato nu e aici thumbnail

Finalul de mercato nu e aici

Perioada oficială de transferuri s-a încheiat, dar asta nu înseamnă că s-a încheiat și activitatea echipei noastre pe piața transferurilor.

Oficial, Dinamo nu mai poate transfera jucători aflați sub contract cu alte echipe, singura posibilitate rămasă este ca Dinamo să aducă doar jucători declarați liberi de contract, înainte de finalul perioadei de mercato. Cu siguranță, Dinamo nu va fi singura echipă din Superliga care va face acest lucru, dar pe de altă parte vine și un plus de presiune din faptul că fiecare zi care se scurge înseamnă o zi în plus în care Kopic nu are acei jucători sub comanda lui, iar perioada de integrare va fi și mai mare.

Pe de altă parte, există și exemple din trecut, când Dinamo a vrut să aducă jucători doar de dragul de a aduce jucători, vezi cazul Edgar Ie, și știm cum s-a încheiat parcursul fundașului central la Dinamo.

Ce este sigur, Dinamo se va baza pe actualul lot de jucători în următoarele săptămâni, probabil până la următoarea pauză competițională, din luna octombrie. Astrit Selmani, prezent la lotul național al statului Kosovo, rămâne pentru moment singura noastră opțiune pentru postul de vârf, mai ales că accidentarea lui Hakim este mai serioasă și necesită o perioadă mai lungă de recuperare.

În zona fundașilor centrali, sperăm să nu fie probleme majore cu Josue Homawoo și Kennedy Boateng, care au acuzat ceva probleme medicale la ultima acțiune a echipei naționale. Variantele de back-up sunt Răzvan Patriche și Răzvan Pașcalău, ultimul din urmă fără minute în tricoul lui Dinamo.

Rămâne de văzut ce va putea aduce Dinamo acum, în perioada post-mercato. Cu siguranță, vorbim de două posturi: cel de vârf și fundaș central, dar să sperăm că va fi inspirație maximă și că se va alege corect, din ce a rămas pe piață.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *