Între ce etape de campionat se joacă duelurile din Cupa României thumbnail

Între ce etape de campionat se joacă duelurile din Cupa României

Miercuri, 25 septembrie, ora 12:00, se vor tragere la sorți grupele Cupei României Betano. Vor fi 4 grupe de câte 6 echipe, câte două din fiecare urnă valorică.

Faza grupelor, etapa 1: 30 octombrie 2024
Faza grupelor, etapa 2: 4 decembrie 2024
Faza grupelor, etapa 3: 18 decembrie 2024
Sferturi de finală: 2 aprilie 2025
Semifinale: 23 aprilie 2025
Finală: 14 mai 2025”, a transmis FRF.

Conform programului, etapa 1 va avea loc între meciurile cu FC Hermannstadt (etapa 14, deplasare) și UTA Arad (etapa 15, acasă), etapa 2 – Sepsi OSK (etapa 18, acasă) și Gloria Buzău (etapa 19, deplasare), etapa 3 – Poli Iași (etapa 20, acasă) și Rapid București (etapa 21, acasă).

CE A SPUS ZELJKO KOPIC DESPRE CUPA ROMANIEI:

,,Pentru mine, este întotdeauna important să ieșim pe teren și să încercăm să câștigăm fiecare meci. Dar asta nu înseamnă că vom juca tot timpul cu același „11”. Avem câțiva jucători noi, așteptăm ca lotul nostru să fie și mai mare. Avem și acești tineri jucători care au nevoie de puțin timp pentru a se adapta la nivelul nostru de antrenament, de intensitate, la cerințele tactice.

În funcție de programul nostru, de cine va fi adversarul nostru, vom forma echipa cea mai potrivită pentru a lupta. Nu pot spune că ambiția noastră principală în acest sezon este să mergem și să câștigăm Cupa, dar trebuie să fim competitivi în fiecare meci, pentru că așa văd eu Dinamo.

Nu contează unde jucăm, trebuie să jucăm cu cei mai buni pe care îi avem. Cu siguranță, vom încerca să fim foarte competitivi în următoarele trei meciuri și vom alege care jucători sunt pregătiți pentru acel meci. Acesta este și motivul pentru care meciul împotriva Voluntari a fost atât de important pentru mine, pentru că ne-a oferit încă trei meciuri în plus, ceea ce ne va permite să oferim minute mai multor jucători.”, a declarat Zeljko Kopic pentru Radio Dinamo1948.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *