Ionut Lupescu se intoarce la UEFA! thumbnail

Ionut Lupescu se intoarce la UEFA!

După o perioadă în care a fost consilier la CS DINAMO, Ionut Lupescu revine la Uefa, acolo unde va ajuta  la dezvoltarea tuturor țărilor afiliate la forul european.

Am revenit la UEFA în calitate de consilier tehnic. Discuția a fost de mai de mult. Voi ajuta foștii colegi alături de care am organizat EURO. Am analizat ultimele tendințe de la EURO, avem programe cu toate federațiile pentru dezvoltare. Programul e intens, analizăm competițiile europene, anul viitor va fi și Campionatul European feminin, e destul de multă muncă, dar voi avea și ceva timp liber, îmi convine.

Fiecare federație care a participat la EURO a avut diferite concluzii, scopul UEFA este de a ajuta toate cele 55 de țări afiliate, lucrurile bune sau mai puțin bune. Am făcut o concluzie generală, nu e frumos să analizezi fiecare țară în parte.

Sigur și FRF a făcut analize după acest EURO și a tras concluziile, n-aș vrea să discut acum de România”, a declarat Ionuț Lupescu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Ionut Lupescu a vorbit și despre parcursul lui Dinamo din acest sezon.

Sunt dezamăgit, ar trebui să fie pe primul loc Dinamo, acolo trebuie să le fie locul. Mă bucur că au rezultate bune, marele avantaj pentru Kopic a fost că a reușit să aibă marea majoritate a jucătorilor în pregătirea din vară, s-a văzut acest lucru. Sper să adune cât mai multe puncte și vom vedea unde vor termina. Dacă nu ar avea accidentați ar fi bine, dar și acum se confruntă cu accidentări.

Nu știu dacă lotul este atât de bun încât să-ți permiți să ai jucători accidentați. Kopic e pregătit mereu, a avut un sezon greu anul trecut, dar a fost singurul care a ieșit și a zis că vrea să rămână, a reușit acum să facă o treabă foarte bună.

Ionuț Zainea

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *