Jucatărul lunii septembrie thumbnail

Jucatărul lunii septembrie

Luna septembrie nu a fost una grozavă pentru Dinamo, în ceea ce privește rezultatele, dar mai ales starea lotului.

Din păcate, foarte multe probleme cu accidentările, ceea ce a avut impact asupra echipei. Din punct de vedere sportiv, luna septembrie a ajuns la final. Dinamo a disputat patru meciuri oficiale în luna septembrie: am pierdut meciul cu Universitatea Cluj (0-1), am învins pe Unirea Slobozia (1-0) și am remizat cu Oțelul Galați (1-1) și FC Botoșani (2-2).

Așa cum v-am obișnuit deja, vom face un sondaj pe grupul de Facebook Radio Dinamo1948, pentru a determina jucătorul lunii septembrie. De această dată, este mai greu, deoarece, fiind atât de mulți accidentați, foarte puțini jucători au fost titulari constanți. Am ales patru jucători pentru a determina cel mai bun jucător al lunii septembrie:

Eddy Gnahoré: Mijlocașul central a avut o prestație bună și în luna septembrie. Nu ne-am bazat pe el la meciul cu Oțelul, dar în rest a fost titular de drept la mijloc și un factor de echilibru, așa cum ne-am obișnuit.

Cătălin Cîrjan: Nu are încă constanță pe tot parcursul meciului, ori are și meciuri în care nu este la nivel maxim, dar este un jucător decisiv. A marcat golul care a adus singura victorie din luna septembrie, în partida cu Slobozia.

Astrit Selmani: Ce i se poate reproșa lui Astrit? Pasă de gol cu Slobozia, gol cu Oțelul, gol cu Botoșani. Șase goluri marcate în acest sezon, două dintre ele în luna septembrie. Un jucător extrem de important pentru Dinamo. Am văzut cât de important este în repriza a doua cu Botoșani.

Patrick Olsen: Un jucător extrem de inteligent, transferat de Dinamo. Un mijlocaș central care are un impact important, cerebral, mereu cu privirea ridicată. Este un transfer foarte bun realizat de echipa noastră. Va fi din ce în ce mai bun.

Aceștia sunt nominalizații pentru „Jucătorul lunii septembrie”! Vă invităm să votați pe grupul de Facebook Radio Dinamo1948.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *