,,Jurnal de Săftica” revine: Dinamo de pe podium thumbnail

,,Jurnal de Săftica” revine: Dinamo de pe podium

Dinamo traversează o perioadă excelentă în campionat, de foarte mulți ani nu am mai putut spune că Dinamo este pe loc de podium.

Am fost alături de Dinamo la greu, acum suntem bucuroși să fim alături de echipă în momentele bune și privim cu încredere către viitor. Ar fi primul prilej pentru noi să realizăm un „Jurnal de Săftica” într-o serie atât de bună a băieților noștri și nu putem rata momentul.

Mâine vom fi prezenți la baza de pregătire a echipei noastre pentru a realiza câteva interviuri, pentru a surprinde câteva imagini de la ședința de pregătire a antrenorului nostru. Dacă tot sunt atâtea probleme de efectiv, nu e problemă, ne putem băga și noi… 30 de secunde la antrenament.

Prezența noastră la Saftica înseamnă faptul că vom avea Matinal mai devreme decât în mod normal, vă dăm trezirea cu o oră mai devreme, începând cu ora 08:00!

Dinamo se pregătește de meciul cu FC Botoșani de pe teren propriu, cu siguranță avem motive de speranță după primele 10 etape, acum trebuie să facem pasul următor.

Urmăriți pagina de Facebook Radio Dinamo1948, precum și canalul nostru de YouTube, pentru a urmări imagini, poze, filmări de la antrenament.

O singură voce, două culori
HAI DINAMO”

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *