Kopic, impresionat de un fotbalist din SuperLigă! "E unul dintre cei mai buni, un jucător-cheie" thumbnail

Kopic, impresionat de un fotbalist din SuperLigă! „E unul dintre cei mai buni, un jucător-cheie”

Dinamo se va duela luni seară, de la ora 21:30, în deplasare, cu „U” Cluj, într-un meci contând pentru cea de-a opta etapă a noului sezon din SuperLigă.

Înaintea partidei, cele două echipe se află în partea superioară a clasamentului, ardelenii fiind pe primul loc, cu 15 puncte, în timp ce dinamoviștii ocupă locul 4, cu 12 puncte.

Zeljko Kopic a prefațat duelul care va avea loc pe Cluj Arena, recunoscând că se așteaptă la un meci dificil, deși jucătorii săi au demonstrat că sunt într-o formă foarte bună în acest start de stagiune.

Antrenorul „câinilor roșii” a dezvăluit și faptul că a fost impresionat de unul dintre fotbaliștii din lotul lui Ioan Ovidiu Sabău. Este vorba despre Dan Nistor, pe care Kopic îl consideră unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionatul României.

Kopic, impresionat de Dan Nistor înainte de „U” Cluj – Dinamo

Astăzi trebuie să spun că venim după două meciuri importante. Punctele au fost importante, dar și mental am demonstrat că ne putem bate cu una dintre cele mai bune echipe din campionat, după o serie lungă împotriva lor.

Victoria cu Voluntari ne-a adus calificarea în grupele Cupei României. Meciul următor este un derby cu ‘U’ Cluj. Sunt în formă bună, traversează un moment bun, dar mergem acolo să jucăm fotbal, cu ambiția de a fi competitivi. Va fi un meci greu.

Îmi place mult Dan Nistor de la Cluj, cu toate calitățile lui, cu tot respectul pentru ceilalți jucători, dar are experiență, atitudine pe teren, energie. Este cu siguranță un jucător-cheie și unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1„, a declarat Zeljko Kopic.

Partida dintre „U” Cluj și Dinamo este programată luni, de la ora 21:30, în încheierea celei de-a opta etape din SuperLigă.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *