Lider la mijloc thumbnail

Lider la mijloc

Ultimul jucător transferat de Dinamo a avut un impact rapid în cadrul echipei.

Un fotbalist transferat pe final de mercato, a intrat titular în partidele cu Slobozia și Oțelul, timpul necesar pentru adaptare fiind unul destul de redus. Folosit totuși pe un post complicat, la mijlocul terenului, Patrick Olsen a impresionat nu doar prin travaliu, având foarte mulți km alergați, dar și prin faptul că a demonstrat că este un fotbalist cerebral, cu viziune în timpul partidei.

Recunosc că abia aștept să văd la treabă pe termen lung un trio care se va forma la mijlocul terenului, format din Eddy-Olsen-Cîrjan, practic dacă ne gândim la profilele lor: 6-8-10.

Din discuția pe care am purtat-o cu Olsen la Săftica, mi-am dat seama că stau de vorba cu un fotbalist inteligent, preocupat de ceea ce înseamnă fotbal, adaptarea în echipa cât mai repede, un jucător care știe bine ce poate să ofere echipei. Mai mult decât atât, l-am remarcat la antrenamente, nu cred că sunt întâmplătoare evoluțiile bune cu Slobozia și Oțelul, chiar cred că poate să ofere și mai mult, văd de la el chiar și calitate la finalizare, s-ar putea să ne surprindă și la acest capitol. Poate e prematur, dar cred că Dinamo a dat o mică lovitură prin transferul său. Timpul va dovedi dacă am dreptate sau nu.

,,Dinamo este un proiect bun acum, Dinamo este într-un loc bun. Fotbalul este de calitate. Este fotbalul pe care îmi place să îl joc, cu multă posesie, pressing agresiv și lucruri de genul acesta. Așa că a fost mai ușor să aleg Dinamo în loc să rămân la Śląsk, dar îmi place mai mult stilul de joc pe care îl joacă Dinamo. De aceea am ales Dinamo ca pachet și proiect.” Patrick Olsen

,,Am o bună viziune asupra jocului, știu când trebuie să jucăm rapid, când trebuie să încetinim puțin și să păstrăm mingea, luând deciziile corecte dacă trebuie să atacăm sau nu. Este dificil, dar poate într-o zi îți voi cere ce vezi tu. Și, desigur, să mențin echipa într-o poziție bună, fără prea multă distanță între jucători și lucruri de genul acesta. În mijlocul terenului, am responsabilitatea de a ști cine este în față și cine este în spate.” Patrick Olsen

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *