Meci uriaș în Polonia: Dinamo învinge pe Wisla! Dinamo e echipă mare thumbnail

Meci uriaș în Polonia: Dinamo învinge pe Wisla! Dinamo e echipă mare

Dinamo a disputat în această seară cel de-al doilea meci din Champions League, în deplasare, în Polonia, cu Wisła Płock.

Dinamo venea după succesul convingător din prima etapă cu Fredericia, dar avea de înfruntat o echipă poloneză pe care o cunoșteam destul de bine, nefiind prima întâlnire între cele două combatante. Campioană la finalul sezonului trecut în Polonia, Wisła își propune un parcurs cât mai lung în această ediție.

Dinamo a început mai bine meciul și s-a instalat la conducere, mărind treptat diferența pe tabelă, diferența maximă fiind în minutul 20, când Dinamo avea un avans de patru goluri, 10-6, după ce defensiva și-a făcut din plin treaba. Însă, în ultimele 10 minute ale reprizei, Dinamo a avut tot mai mari probleme în a marca și, treptat, polonezii au revenit pe tabelă și chiar înainte de pauză au redus diferența la un singur gol, 11-12, care a fost de altfel și rezultatul intrării la cabine. Urmau 30 de minute grele pentru echipa noastră, în condițiile în care Wisła era în revenire.

Totuși, Dinamo a revenit la conducere în repriza a doua. Deși gazdele au egalat imediat după revenirea de la cabine, echipa noastră a revenit la conducere, ba chiar am marcat și în inferioritate numerică, iar diferența la jumătatea reprizei secunde a revenit la +4 pentru Dinamo, 21-17. Cheia a fost revenirea lui Þrástarson pe postul de coordonator, Lumbroso nu este încă integrat în angrenaj, dar islandezul a făcut diferența, așa cum și Kašparek a făcut același lucru.

La 20-22 pentru Dinamo, Ali Zein a marcat un gol senzațional după o aeriană de toată frumusețea pentru a aduce un avantaj de trei goluri cu 6 minute înainte de final. Langaro a marcat pentru 24-20 și Dinamo era tot mai aproape de victorie. Lovitura decisivă a venit din partea lui Đukić și victoria era la Dinamo.

SCOR FINAL: 26-28 (11-12)

Dinamo are două victorii în primele două etape din Champions League, un start încurajator pentru echipa noastră, care pare mai mult decât capabilă să obțină biletele pentru faza următoare. Pentru Dinamo urmează meciul cu RK Pelister, pe teren propriu, astfel că echipa noastră poate să obțină încă un succes.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *