Mobilizare a PCH pentru deplasarea de la Galați! thumbnail

Mobilizare a PCH pentru deplasarea de la Galați!

Pentru Dinamo urmează o deplasare foarte grea, dar forma prin care trece echipa ne da speranțe mari pentru acest sezon.

Peluza Catalin Hildan face apel pentru  mobilizarea câinilor pentru acest meci, unul care poate menține Dinamo în primele locuri ale superligii după disputarea a 10 etape din acest sezon.

„Organizăm deplasarea cu autocarele la Galați. Patru autocare vor pleca din București, dar luam doritori și de pe traseu. Plecarea fi de la Stadionul Dinamo, vineri, ora 15:00. Înscrierile de fac prin mesaj WhatsApp la numărul de telefon 0750 424 992 Prețuri: 30 de lei biletul în autocar dus întors, 40 de lei biletul la meci. Avem 1000 de bilete în peluza noastră la Galați. Haideti Câinilor, MOBILIZAREA!” este mesajul postat de pagina de facebook a PCH.

Dinamo se află, în acest moment, pe locul 3 al clasamentului cu 15 puncte, la un punct în spatele adversarului de vineri, Otelul Galați și la 6 pucnte în spatele liderului din acest momen, Univeristatea Cluj.O victorie pe terenul elevilor lui Dorinel Munteanu ar însemna ca alb-roșii urce pe poziția a 2-a a clasamentului.

Băieții lui Kopic pot de asemenea mări distanța față de primul loc din play-out, ocupat momentan de Hermannsstadt cu 12 puncte.

Suntem pe podium, Dinamo se va bate pentru a urca in clasament dar are nevoie de noi!

HAI DINAMO!

Ionuț Zainea

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *