Până pe stânga: Varianta pe piața transferurilor thumbnail

Până pe stânga: Varianta pe piața transferurilor

Dinamo se deplasează la Constanța cu probleme de efectiv.

Dacă inițial nu era inclus postul de fundaș stânga, vestea din această seară ridică încă o dificultate pentru Zeljko Kopic.

Dacă în centrul defensivei improvizăm meci de meci din cauza absențelor lui Boateng și Homawoo, în atac nu îl avem pe Selmani pentru acest meci, dar niciun atacant de careu veritabil. Kopic mai are o problemă.

Costin Amzăr a plecat de la Dinamo, semnând în ultima zi de mercato în Emirate cu Al Nasr SC (a nu se confunda cu Al Nassr, unde evoluează Cristiano Ronaldo). Interesul din Emirate era de câteva luni, dar, până la urmă, s-a ajuns la o înțelegere, după ce jucătorul și-a dorit această mutare, fiind rezerva lui Raul Opruț.

Costin Amzăr era varianta de titular pentru postul de fundaș stânga pentru meciul următor, după ce Raul Opruț a primit cartonaș roșu. Dar acum Kopic s-a trezit fără fundaș stânga de meserie.

În presă a apărut informația conform căreia Dinamo se interesează de Riza Durmisi (30 de ani), fundaș stânga, care este pe lista lui Dinamo. Danezul, cu origini kosovare, este liber de contract din vară, după despărțirea de LKS Lodz din Polonia. Informația a apărut prima dată pe iamsport.ro, fiind confirmată ulterior și de GSP.

Riza Durmisi și-a început cariera în Danemarca, la Brondby, pentru care a evoluat timp de 4 sezoane. În vara anului 2016, Betis Sevilla plătea 2 milioane de euro în schimbul fundașului. După 2 sezoane la Betis, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit 7 pase decisive, Lazio plătea pentru Durmisi 7,5 milioane de euro.

Durmisi n-a confirmat la Lazio, echipă pentru care a jucat numai 10 meciuri în Serie A, reușind doar o pasă decisivă. Pentru danez au urmat mai multe împrumuturi, la Nice, Salernitana, Sparta Rotterdam, Leganes și Tenerife, iar în iarnă a ajuns liber de contract la LKS Lodz, pentru care a bifat doar 11 meciuri, reușind o pasă decisivă.

Chiar dacă va ajunge la o înțelegere cu Dinamo, Durmisi nu va putea evolua vineri seara, astfel că antrenorul lui Dinamo va fi nevoit să improvizeze.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *