Punctul de echilibru! thumbnail

Punctul de echilibru!

Fotbalul este EMOȚIE, poate de aceea, pentru noi suporterii , echilibrul este un lucru greu de găsit.

În ultimii ani suporterii dinamoviști au avut parte de un adevărat „roller coaster” emoțional, am trăit la maximum dezamăgirile sau bucuriile ultimelor sezoane, chiar dacă acele „bucurii” au însemnat fie realizarea faptului nu mai suntem sub spectrul falimentului, revenirea în primă ligă sau salvarea de la retrogradare. Totul a fost trăit cu maxim de intensitate, iar acest lucru ne face găsim cu greu echilibrul într-un sezon în care Dinamo societate și echipă, este echilibrată.

Obiectivul anunțat de conducere pentru acest sezon, înseamnă, din punct de vedere al clasamentului lupta pentru play-off, iar pe termen lung, construirea unei echipe puternice pentru următorul sezon.  Este, am putea spune, un obiectiv echilibrat, după ce ani de zile nu ne-am apropiat de primele 6 poziții iar play-off- ul părea un prag imposibil de atins.

Ca suporteri depășim însă, foarte des, acest prag, fie în sensul în care avem suporteri care visează deja la primul loc sau la primele 4 poziții ( cum sunt eu), avem însă și suporteri care văd Dinamo mult mai în spate la finalul acestui sezon. Sigur, nimeni nu poate știi ce ne rezervă viitorul, putem doar spune așteptările noastre vor determina o stare de spirit care ne va marca în următoarea perioadă, atunci când ne raportăm la Dinamo

Ai grija ce asteptari ai, te va costa oricum!

Așteptările prea mari , pot veni la pachet cu dezamăgiri premature, poți pierzi șansă de a urca pe primuloc loc, sau în top 4 și fii dezamăgit, chiar daca echipa se află în grafic cu obiectivul stabilit de conducere.

De asemenea așteptările minimale te fac trăiești cu o stare permanentă de nemulțumire până la final, pentru în proiecția taperioada nefastăva veni inevitabil.

Unde este totusi punctul de echilibru!

Cred că trebuie să înțelegem că așteptările noastre pot fi diferite față de „proiecția” celor care se ocupă de destinele lui Dinamo, de aceea cred că mereu trebuie să ne raportăm la ce obiectiv au stabilit ei și să ne reamitim care este scopul definit pentru acest sezon. Putem spune, raportandu-ne la acel punct,  dacă Dinamo este sau nu pe un drum bun, altfel riscăm să supraevaluăm sau să subevaluăm parcusul echipei din acest sezon.

HAI DINAMO!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *