Sacrificiu pentru Dinamo thumbnail

Sacrificiu pentru Dinamo

Afișări 1

Sunt fotbaliști care în continuare se sacrifică pentru Dinamo. Georgi Milanov, 32 de ani, a mărturisit că trebuie să ia foarte multe medicamente pentru a-și masca durerile și a intra pe teren. Nu vrea să stea departe de gazon, preferă acest sacrificiu, pe fondul indisponibilităților din lotul dinamovist, scrie gsp.ro.

”A fost un joc foarte greu împotriva unui adversar foarte dur. Defensiva lor a fost bună. Pentru noi a fost foarte dificil să găsim spațiile dintre linii. S-au apărat foarte bine, dar am luptat până la final.

Ne amintim sezonul trecut cum am primit goluri în ultimele minute și am îmbunătățit foarte mult asta. Am luptat și cred că am meritat acest punct.

Am ratat o șansă foarte mare, dar sunt mândru de echipă pentru că am jucat fără șapte jucători foarte importanți de la începutul sezonului. Am arătat că avem băieți buni în echipă”, a declarat Milanov după remiză.

”Am o mulțime de probleme de la ultimele jocuri. Iau o mulțime de pastile pentru a nu simți nimic și pentru a putea juca pentru că, dacă nu aș juca, am avea iar opt jucători importanți accidentați. Foarte greu.

Trebuie să ne revenim și să ne concentrăm pe următorul meci cu Botoșani. Jucăm acasă și trebuie să câștigăm”, a comentat bulgarul.

Citește și:

Ceaiul de hibiscus, proprietăți magice pentru sănătate

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *