Semnal de forță thumbnail

Semnal de forță

Dinamo are un start perfect în noul sezon, victorii pe linie în toate competițiile.

Deși au fost multe schimbări la nivel de lot, la nivelul băncii tehnice, Dinamo continuă ceea ce s-a reușit de câțiva ani, să devină o forță în handbalul european. Locul în elita handbalului a fost câștigat cu multă muncă, nu a fost deloc ușor, dar Dinamo a ajuns să se bată cu granzii. După un an în European League, am revenit în cea mai importantă competiție intercluburi, Champions League, iar Dinamo arată că locul ei este aici.

Victoria din Polonia nu a fost pusă sub semnul întrebării în niciun moment, Wisla să nu uităm că este echipa campioană dintr-un campionat în care evoluează și Vive Kielce, o prezență constantă în fazele finale ale competiției, finalistă în câteva rânduri. Wisla a întrerupt hegemonia lui Kielce și acum țintesc un parcurs european cât mai lung.

Dinamo a fost clar echipa mai bună, doar minute mici de cădere pe parcursul meciului, logic de altfel, dar controlul nu a fost pierdut în niciun moment și dacă partida cu Fredericia nu știam dacă este doar entuziasmul debutului, acum a venit confirmarea forței lui Dinamo. Ce am remarcat și aseară, dar și în meciul cu Fredericia, nivelul defensivei pare mai bun decât în sezonul trecut, ne bazăm pe intervențiile lui Cupara, dar văd un plus de agresivitate și o mai bună organizare pe faza defensivă.

Un succes care ne aduce încă 2 puncte în clasament și echipa noastră nu se gândește doar să obțină ultimul loc care aduce calificarea în play-off-ul pentru sferturile de finală, vrea și poate să o facă de pe un loc cât mai sus. Pentru asta, trebuie să venim în număr cât mai mare săptămâna viitoare, în sala Polivalentă, în duelul cu Pelister.

Marcatorii lui Dinamo: Kasparek 5, Thrastarson 4,, Ladefoged 3, Zein 3, Langaro 3, Gomes 2, Pascual 3, Vujovic 1, Rosta 1, Akimenko 1, Djukic 1, Lumbroso 1, Negru, Militaru, Cupara, Iancu

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *