Terminăm etapa pe loc de podium thumbnail

Terminăm etapa pe loc de podium

Etapa a 10-a a fost până acum sub semnul echilibrului, o serie de meciuri cu implicații în zona de play-off, toate încheiate la egalitate.

Dinamo și Oțelul au terminat 1-1 meciul disputat vineri seara la Galați, dar au fost mai multe rezultate similare. Hermannstadt și CFR au împărțit punctele la Sibiu, într-o partidă în care clujenii au ratat din toate pozițiile, dar se mulțumesc cu un singur punct și rămân în spatele lui Dinamo.

FCSB și Petrolul au terminat tot la egalitate meciul jucat în Ghencea, un final dramatic, în care ploieștenii au egalat la ultima fază, deși au avut avantaj numeric timp de 60 de minute. Petrolul rămâne la un punct în spatele lui Dinamo.

U Cluj a vrut să profite de șansă și să se distanțeze în fruntea clasamentului, au avut 1-0 în duelul cu Craiova și păreau că pot să mărească diferența de puncte, dar Oshima a marcat un gol norocos și punctele au fost împărțite, tot 1-1.

Practic, Farul Constanța este singura echipă care a reușit să învingă în această etapă, până acum, au învins pe Sepsi și trupa lui Hagi se apropie de zona de play-off, în vreme ce covăsnenii rămân departe de obiectivul anunțat la startul de campionat.

Ce este sigur, Dinamo rămâne pe loc de podium și la finalul acestei etape, cu 16 puncte, un punct peste CFR și Petrolul, dar la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, o formație care nu a mai învins de 4 etape.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *