,,Un jucător special” thumbnail

,,Un jucător special”

În cadrul conferinței de presă, antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a vorbit despre decarul echipei noastre, Cătălin Cîrjan.

Kopic a avut doar cuvinte de laudă la adresa unui jucător care are un campionat foarte bun până acum, a marcat 4 goluri în toate competițiile și a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din lot:

«Cred că a făcut diferența prin evoluția lui, a ajutat mult echipa, prin assisturi, goluri. Dă totul la antrenamente, la meciuri, are un nivel de profesionalism ridicat. Toate laudele sunt meritate, vreau să fie mai puternic pe faza defensivă, să joace în toate fazele jocului, îl va ajuta să fie un jucător mai bun, ne va ajuta și pe noi să performăm mai bine.

Fiecare antrenor, fiecare club, vede fotbalul diferit, vor să construiască clubul în felul lor, antrenorul ia decizii, clubul ia decizii, eu am văzut din primul minut că este un jucător special, trebuie să îi dau încredere, oportunitate să demonstreze tot ce poate să arate. El poate fi un jucător important nu doar pentru Dinamo, dar și pentru România», a spus Kopic în cadrul conferinței de presă.”

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *