Un rămas bun de la suporteri thumbnail

Un rămas bun de la suporteri

Gigi Mulțescu a plecat dintre noi, dar fanii dinamoviști nu l-au uitat pe cel care a răspuns prezent de fiecare dată când Dinamo i-a cerut ajutorul.

Trupul neînsuflețit al legendei dinamoviste a fost depus astăzi la sala de trofee a clubului Dinamo, prilej pentru foști colegi, prieteni, apropiați, foști elevi, dar și suporteri, să vină să își ia rămas bun de la cel care a fost Gigi Mulțescu. Imagini emoționante pe tot parcursul zilei, multă tristețe, durere și regret pentru despărțire.

Așa cum au anunțat cei din PCH, în jurul orei 20:00 au venit și cei din brigăzi pentru a onora memoria lui Gigi Mulțescu. De remarcat faptul că în parcul sportiv Dinamo, în timp ce așteptam să mergem să ne luăm rămas bun de la Gigi Mulțescu, au venit și suporteri ai Universității Cluj, aflați în drum spre Giulești, un gest care demonstrează încă o dată relația apropiată, de frăție între galerii. Au venit să onoreze un mare dinamovist, dar așa cum toți cei prezenți au spus, înainte de toate un mare om.

Cine a putut să scrie, să spună ceva de rău de Gigi Mulțescu? Un om drept, care ne-a oferit tot ce a avut, dragostea pentru Dinamo și ne-a învățat pe toți ce înseamnă spiritul de sacrificiu, să dai tot ce ai pentru ceea ce iubești.

Mâine vor fi prezenți și cei din club, după ora 11:30 va fi organizat un tur de onoare al stadionului Dinamo. Din cauza programului de antrenament, va fi prezent Florentin Petre din partea staff-ului, dar vor veni și cei din zona administrativă. Ulterior, la înmormântare vor veni și jucătorii.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *