,,Vreau să-i felicit pe suporterii lui Dinamo pentru cum și-au încurajat echipa, sunt fenomenali” thumbnail

,,Vreau să-i felicit pe suporterii lui Dinamo pentru cum și-au încurajat echipa, sunt fenomenali”

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Botoșani, a analizat jocul încheiat la egalitate între Dinamo și Botoșani pe stadionul ,,Arcul de Triumf”.

Un punct obținut de Botoșani, în condițiile în care Dinamo avea 2-0 în minutul 75. Antrenorul oaspeților a avut doar cuvinte de laudă la adresa fanilor dinamoviști:

”În a doua repriză am controlat jocul, Dinamo a avut un singur contraatac și a marcat gol. Îi felicit pe jucători că au întors scorul de la 0-2 la 2-2. Sunt dezamăgit că repetăm aceleași greșeli ca în meciurile anterioare și nu este ok.

Primim două goluri când adversarul are doar două șuturi pe poartă. Trebuie să muncim mai mult. Sunt mulțumit și cu acest egal, mai ales când ești condus cu 0-2. Pe final cred că puteam să și câștigăm.

Suntem într-un progres în ceea ce înseamnă posesia balonului. Suntem într-un proges în ceea ce înseamnă faza de atac, ducem minge spre poartă, marcăm. Avem șanse să ne salvăm de la retrogradare.

”Este o atmosferă senzațională, te simți fotbalist când joci pe un stadion plin, colorat alb-roșu. Vreau să-i felicit pe suporterii lui Dinamo pentru cum și-au încurajat echipa, sunt fenomenali”, a mai spus tehnicianul celor de la FC Botoșani.

Liviu Ciobotariu a evoluat ca jucător în tricoul dinamoviştilor timp de 4 sezoane (1997/98, 1998/99, 1999/00, 2004/05) şi a antrenat gruparea din Ştefan cel Mare în 2011/12 (33 de meciuri în toate competiţiile, 18 victorii – 8 remize – 7 înfrângeri), contribuind, din postura de tehnician, la câştigarea Cupei României din stagiunea respectivă.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *