Zeljko Kopic a prefațat duelul cu Botoșani! Care este starea accidentaților thumbnail

Zeljko Kopic a prefațat duelul cu Botoșani! Care este starea accidentaților

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a prefațat confruntarea cu FC Botoșani de mâine seară de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Dinamo este pe loc de podium după primele 10 etape, iar acum revine provocarea de a ne menține în partea superioară a clasamentului. Antrenorul lui Dinamo a prefațat duelul cu Botoșani, a vorbit despre starea jucătorilor accidentați, dar și despre transferurile încă așteptate:

„Atmosfera e foarte bună, jucătorii lucrează, energia e bună, avem parte de o atmosferă pozitivă. Hakim nu este pregătit să joace, Homawoo, Bordusanu, Florescu… legat de restul, vedem mâine la ora de start a meciului.

Botoșani are calitate, Ciobotariu face o treabă bună, are experiență, au jucători de calitate. Ultima oară au avut un meci interesant pe teren propriu, trebuie să fim la nivelul nostru maxim dacă ne dorim să luăm toate punctele puse în joc. Asta trebuie să fie mentalitatea noastră: să avem energie, să dăm totul pentru a câștiga toate punctele. Eddy Gnahoré poate să joace și el, da.

Cu FCSB vom avea două meciuri în 10 zile, fanii își doresc asta. Mai avem două meciuri până la duelul cu ei, până la cupă, mai este suficient timp, dar va fi interesant pentru toată lumea. Grupa e grea, pentru mine este normal să fie o provocare, nu așteptam altceva.

Am semnat jucători cu calitate, cei care au rămas aici au crescut nivelul, avem o conexiune mai bună, am avut un presezon împreună, sunt multe lucruri care au contribuit la creșterea noastră, sunt micile detalii care pot crește grupul. Sunt mulțumit, problemele cu accidentările nu sunt pozitive, dar reacția celorlalți este bună. Suntem la 30% din sezon, am jucat 10 meciuri, până acum suntem bine și trebuie să ne menținem așa.

Legat de transferuri, comunicăm și sper ca clubul să își permită să aducă încă câțiva jucători. Financiar, nu avem deloc probleme, încă de când am venit aici, totul este corect, la zi, nu avem niciun fel de problemă”, a transmis Zeljko Kopic în cadrul conferinței de presă.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *