Ajutor din partea DDB pentru fanii din provincie! Explicații din partea lui Eduard Galan thumbnail

Ajutor din partea DDB pentru fanii din provincie! Explicații din partea lui Eduard Galan

Programul DDB se implică pentru a avea cât mai mulți suporteri prezenți la meciul cu FCSB de pe Arena Națională.

De aceea, suporterii dinamoviști din provincie au parte de un sprijin oferit de DDB pentru realizarea deplasării, un proiect pilot, care poate fi implementat și la partidele următoare, nu doar din postura de gazdă, dar și ca oaspeți.

În direct la Radio Dinamo1948, președintele DDB, Eduard Galan, a explicat cum funcționează:

,,Pentru toți membrii din țară, până acum am organizat șapte rute, având disponibile șapte autocare. Două autocare vor pleca din Constanța pe ruta Constanța-București. Alte rute includ: Rădăuți, Suceava, Bacău-București; Rădăuți, Suceava, Iași-București; Banat, Timișoara-București, iar cei din Banat se vor alătura celor din Arad. De asemenea, avem Brăila și Galați, iar din Brașov încercăm să organizăm două autocare, deși momentan doar unul este confirmat.

Pentru deplasări, dorim să specificăm că transportul va fi organizat cu autocarele, iar pentru decontarea de 50% este necesar ca grupurile să fie de minimum 50 de persoane, altfel nu este eficient nici pentru noi, ca asociație, nici din punct de vedere logistic. Încercăm să aducem cât mai mulți suporteri din toate colțurile țării, deoarece știm că pentru mulți este dificil să ajungă la București. Punându-le la dispoziție un autocar și acoperind 50% din costuri, este o acțiune foarte benefică pentru ei.

Ca exemplu de preț, un bilet dus-întors cu autocarul sponsorizat de noi variază între 45 și 90 de lei, în funcție de distanță. Cum asigură DDB decontarea transportului pentru cei care chiar au nevoie de sprijin? Să presupunem că sunt un dinamovist din Arad. Ce trebuie să fac concret?

Dacă nu ești deja pe grupurile locale sau regionale DDB, fie pe WhatsApp, fie pe Facebook, poți contacta un număr de WhatsApp disponibil pe paginile PCH și Program DDB. Te vom pune în legătură cu persoana care organizează deplasarea, deoarece avem reprezentanți în fiecare zonă. Odată ce ești în contact cu organizatorii, te vei putea înscrie pentru transport.

Din punct de vedere al banilor și transparenței, totul se desfășoară foarte simplu. Facturile se emit pe asociație, noi plătim 50% ca avans pentru a bloca autocarul, iar suporterii strâng restul banilor. Suma rămasă se donează în asociație și astfel acoperim diferența.

Această practică este momentan o inițiativă pilot, dar dacă va avea succes, ne dorim să o extindem și pentru meciurile viitoare, inclusiv pentru deplasări. Vrem să permanentizăm anumite trasee, astfel încât costurile să fie mici și transportul să fie mai accesibil, atât pentru meciurile din deplasare, cât și pentru cele de acasă.

Un exemplu recent este când Dinamo a jucat la Arad. Aici intervin suporterii din București, Constanța, Brăila, Galați, Moldova, Nordul țării, Brașov, Sibiu și Cluj.

Cei care nu fac încă parte din grupurile DDB, pot trimite mesaj la numărul de WhatsApp: +40 750 424 992 si vor fi puși in legatura cu coordonatorul zonal.

Până acum, rutele organizate sunt:
1. Constanta – Bucuresti – 2 autocare preț subvenționat: 100 lei/loc
2. Rădăuți-Suceava-Roman-Bacău-Bucuresti – 1 autocar preț subvenționat: 60 lei/loc
3. Rădăuți-Suceava-Iași-Bucuresti – 1 autocar preț subvenționat: 70 lei/loc
4. Timisoara (cu Arad) – Bucuresti – 1 autocar preț subvenționat: 100 lei/loc
5. Brașov – Bucuresti – 1 autocar preț subvenționat: 55 lei/loc
6. Galați – Brăila – Bucuresti – 1 autocar preț subvenționat: 45 lei/loc

Targetul nostru este de 10 autocare și sunt convins că le vom organiza, dar ar fi fost ideal să avem între 12 și 15 autocare. Încercăm să activăm suporterii. De exemplu, pe grupul DDB Brașov am început să ne încurajăm, să facem glume și chiar poezii. Astfel, am reușit să umplem primul autocar.

Este o inițiativă foarte bună și sperăm să aibă succes, pentru că sunt mulți oameni care își doresc să ajungă la meci. Dacă adăugăm și costul biletului, al transportului și alte cheltuieli pe parcurs, aceasta devine o oportunitate accesibilă pentru ei.”, a transmis Eduard Galan, presedintele DDB, in direct la Radio Dinamo1948.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *