,,Aș da orice să mai joc un meci cu ei” thumbnail

,,Aș da orice să mai joc un meci cu ei”

Dinamo are la orizont un meci extrem de important pentru suflarea dinamovistă.

Cine poate înțelege mai bine un derby decât Florentin Petre, fost mare jucător, actual antrenor secund. Acesta a vorbit pentru pagină oficială despre ceea ce însemnau derby-urile din trecut:

,,Eu crescând cu spiritul ăsta de la Centrul de Copii și Juniori, cu mentalitatea de a învinge Steaua tot timpul – FCSB sau Steaua dinainte – era un moment extraordinar de important, iar săptămâna dinaintea jocului era unică.

Pentru că am jucat multe, cel puțin 25-30 de meciuri cu Steaua, acestea veneau cu o încărcătură extraordinar de bună – mă refer la tot ceea ce înseamnă atitudine, disciplină, pregătirea jocului și adversarul pe care-l aveam în față.

Erau momente pe care, în momentul de față, aș da orice să le mai trăiesc – să mai joc un meci cu ei, cu atitudinea, cu suporterii din tribună, 40-50.000. Am înțeles că vor veni mulți și acum, abia aștept să văd atmosfera de pe stadion.”, a spus Florentin Petre pentru pagina oficială.

Cea mai frumoasă amintire: ,,În 2000, când i-am bătut în Ștefan cel Mare cu 3-2 și am câștigat campionatul. A fost un meci cu o încărcătură emoțională mare pentru că am avut un aport extraordinar de mare atât individual, cât și colectiv și veneam după câțiva ani în care Dinamo nu câștigase campionatul.

În momentul cand s-a terminat meciul, am închis ochii și am revăzut toți acei ani din copilărie, toți anii în care jucam cu Steaua, pe “Ghencea” sau pe “Dinamo” și a fost o descătușare și o relaxare imensă”, a transmis Florentin Petre pentru pagina oficială.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *