Avantajul lui Dinamo în derby: ”Mă imaginam marcând” thumbnail

Avantajul lui Dinamo în derby: ”Mă imaginam marcând”

Afișări 125

Cătălin Cîrjan le-a pus gând rău rivalilor de la FCSB. Component al naționalei U21 a României, Cîrjan a fost, inițial, convocat pentru meciul cu Muntenegru U21 și cu Elveția U21. Doar că o problemă medicală nu i-a permis să vină la lot. A fost menajat și de la antrenamentele normale la Săftica, dar se estimează că va fi apt pentru meciul cu FCSB.

”Abia aștept să fiu acolo, să fiu pe teren, în fața suporterilor noștri. Vom da totul să-i facem bucuroși!

Am fost de multe ori la meciuri, de mic copil îmi doream să joc într-un astfel de meci. E un sentiment extraordinar. Da, mă imaginam și marcând, îmi doresc foarte mult să fac asta și la acest meci”, a declarat Cătălin Cîrjan pentru pagina oficială a clubului.

Avantajul lui Dinamo în derby:

”Suporterii sunt marele nostru avantaj în meciurile cu încărcătură mare. S-a văzut și în meciurile de acasă, cum a fost cu Craiova (n.red 2-1), când sunt alături de noi, putem bate pe oricine.

Îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion. Cu un stadion plin putem să facem un rezultat foarte bun!”, a reacționat decarul dinamoviștilor.

Nu am trăit un derby, deocamdată nu știu ce simte un fotbalist înainte de un astfel de meci. În tribună am fost de foarte multe ori, este ceva extraordinar”, a declarat Cătălin Cîrjan.

Citește și:

Înțelegere între Dinamo și FCSB

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *