BASCHET. Debut in ENBL: doua sferturi bune in Germania thumbnail

BASCHET. Debut in ENBL: doua sferturi bune in Germania

ENBL, Grupa B, etapa 1: Bamberg Baskets (Ger) – Dinamo 93-78 (39-41)

ENBL_ET_1_Bamberg_-_Dinamo_2Dinamo a debutat în noul sezon al European North Basketball League (ENBL) pe terenul unei foste campioane a Germaniei. ”Roș-albii” au început meciul bine, cu două sferturi eficiente, însă ajustările defensive făcute de echipa lui Anton Gavel în repriza secundă au început să dea roade iar gazdele s-au desprins la un avantaj de 8 puncte înaintea ultimelor zece minute de joc.

Deși am găsit soluții ofensive în sfertul final, trecând iar de borna celor 20 de puncte marcate într-un sfert, Bamberg a oferit o replică pe măsură, însușindu-și în cele din urmă victoria.

Pentru gazde, fostul jucător al celor de la CSO Voluntari, Keysahwn Feazell a fost principalul realizator cu 21 de puncte.

La Dinamo, s-a remarcat din nou Ștefan Grasu cu 19 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive și cu un procentaj de 83% la aruncările de la semi-distanță. În double-digits s-au mai aflat Anthony Roberts și Jakov Mustapic cu 15 respectiv 10 puncte.

Un prim pas curajos în competițiile europene care arată atât lucrurile la care trebuie lucrat în sistemul alb-roșiilor însă a prezentat momente de inspirație și curaj din partea acestora, în vederea următoarelor dueluri. Partida a avut loc pe 2 octombrie. Următorul joc al dinamoviștilor va fi acasă cu Legia Varsovia, pe 15 octombrie.

ENBL_ET_1_Bamberg_-_Dinamo_3

Credit foto: enbl 

CS Dinamo, 5 octombrie 2024

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *