Ce surpriză pregătește clubul pentru viitor thumbnail

Ce surpriză pregătește clubul pentru viitor

Afișări 0

Dinamo București a avut o evoluție diferită în acest sezon, după ce a evitat retrogradarea în Liga 2 în ultimul moment. Conducerea clubului a stabilit deja planurile pentru viitor, iar Andrei Nicolescu a dezvăluit existența unui „agreement” informal cu antrenorul, alături de care se urmăresc realizarea unor obiective importante în sezoanele următoare.

Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a declarat că a luat măsuri importante în pauza dintre sezoane, când clubul a pierdut atât jucători, cât și membri din administrație, pentru a-i oferi lui Zeljko Kopic condiții optime de lucru. Antrenorul croat, apreciat de fanii echipei, a primit deja o ofertă de prelungire a contractului. Nicolescu a menționat că există un acord verbal între părți, dar actele nu au fost încă semnate.

„Kopic mai are contract pentru sezonul ăsta şi negociem pentru următorul contract. Avem un agreement, nu e presiune, dar nu e semnat. Minimum locul 5 ar fi (n.r. – obiectivul) sezonul următor, peste doi ani ar fi locul 3, iar în anul în care dinamoviştii vor să aibă noul stadion să ne batem pentru campionat”, a anunţat Andrei Nicolescu, la Prima Sport.

„(n.r. – Zeljko Kopic) E un tip cu reguli şi e învăţat cu aceste reguli din fotbalul profesionist. Uneori poate fi perceput că nu-i cocoloşeşte pe fotbalişti când ei vor asta, poate fi perceput ca un tip necomunicativ, dar are încrederea noastră.

Florentin Petre a ajutat toţi jucătorii tineri, că are capacitatea de a-i mobiliza şi e un exemplu pentrtu ei. Stafful e în aceeaşi energie acum”, a mai spus conducătorul de la Dinamo, Andrei Nicolescu.

Citește și:

Reacție din PSD după gafa lui Nicolae Ciucă: „Ne bagă în război convins că a semnat pacea”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *