Cine va arbitra meciul dintre Farul-Dinamo thumbnail

Cine va arbitra meciul dintre Farul-Dinamo

Dinamo se deplasează la Constanța pentru partida cu Farul din etapa a 12-a din Superliga.

Pentru a 12-a etapă din Liga 1, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Farul Constanța și Dinamo București.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi). Acesta va fi ajutat de asistenții Badea Marius (Râmnicu Vâlcea) și Vornicu Adrian (Iaşi).

Arbitrajul video va fi analizat de Andrei Florin (Târgu Mureş) și Vişan Florian Alexandru (Galaţi). CCA l-a desemnat observator pe Deaconu Alexandru (Bucureşti).

ZELJKO KOPIC:  ,,Da, trebuie să fim pregătiți. Ne-am antrenat bine săptămâna aceasta, am analizat jocul precedent și am studiat și adversarul. Mâine mai avem un antrenament, după care vom decide primul 11. Echipa este într-o formă bună și cred că vom face un meci bun. Nu, în acest moment nu avem jucători recuperați.

A fost un rezultat surprinzător cu Gloria, dar așa este campionatul. Toate echipele luptă, iar în ultima etapă au fost rezultate neașteptate. Adversarii au avut câteva ocazii, au lovit bara și au fost echipa mai bună, dar nu au marcat și au primit gol din singura șansă pe care noi am avut-o. Sunt sigur că acum vor face tot posibilul să câștige cele trei puncte, dar și noi avem ambițiile noastre, vrem să jucăm un fotbal bun și să obținem un rezultat favorabil. A fost un meci bun acolo, și o victorie foarte importantă pentru noi atunci.

Ei au un stil clar, atât în faza ofensivă, cât și în cea defensivă. Încă sunt părți din jocul lor pe care le pot îmbunătăți, dar în fiecare sezon se văd progrese. Cu siguranță vor deveni și mai buni pe măsură ce individualitățile lor se vor adapta mai bine.

Este important, iar din acest motiv am fost dezamăgiți de lipsa de concentrare și greșelile tactice din meciul cu Botoșani, mai ales că aveam 2-0. Trebuie să înțelegem importanța acelor momente, să avem mai multă stabilitate, să păstrăm posesia și să echilibrăm jocul. Clasamentul contează mai mult la final, dar fiecare punct este esențial pentru că liga este foarte strânsă.

Despre declaratiile lui Becali: ,,Nu am nimic de demonstrat nimănui. Am clubul meu, suporterii mei și jucătorii mei, iar noi vrem să ne facem povestea noastră, să facem clubul mai bun și să-i facem mândri pe suporteri. Respect opinia lui, dar noi suntem singura echipă care reprezintă România în competițiile europene în acest moment. Ei au o echipă bună, cu jucători experimentați, dar aceasta este povestea lor. Noi ne concentrăm pe povestea noastră și vom lupta în fiecare meci.”

Despre Amzar: ,, Îi doresc un sezon bun acolo. Este împrumutat până în vară, cu opțiune de cumpărare. Cred că se va descurca bine la acest nivel. A oferit mult acestui club și avea dorința de a încerca ceva nou. A fost o mișcare importantă și pentru club, din punct de vedere financiar, iar acesta era momentul potrivit pentru ambele părți.”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *