Cîrjan trimis acasă de la națională thumbnail

Cîrjan trimis acasă de la națională

Afișări 1.189

Probleme pentru Dinamo! Cătălin Cîrjan, mijlocașul central în vârstă de 21 de ani, a fost nevoit să părăsească cantonamentul echipei naționale U21 din cauza unei accidentări suferite în meciul cu Farul Constanța, terminat la egalitate, 1-1, în etapa a 12-a din Superliga. El este al doilea jucător care trece printr-o astfel de situație, după atacantul Astrit Selmani, în vârstă de 27 de ani.

Decarul echipei Dinamo fusese convocat de selecționerul Daniel Pancu pentru meciurile din preliminariile Campionatului European cu Muntenegru și Elveția. Mijlocașul a explicat după meci că a avut probleme musculare. Rămâne de văzut dacă va fi disponibil pentru derby-ul cu FCSB, programat duminică, 20 octombrie, la ora 21:00.

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat duminică faptul că Daniel Pancu nu va putea conta pe Cîrjan pentru acțiunea echipei naționale U21.

„În urma investigațiilor efectuate la intrarea în cantonament, s-a stabilit că jucătorul celor de la Dinamo, Cătălin Cîrjan, ieșit accidentat în partida din campionat, nu poate fi recuperat în timp util pentru cele două meciuri ale naționalei. Astfel, lotul României U21 va rămâne alcătuit din 23 de jucători”, a precizat FRF.

Într-o situație similară se află și Astrit Selmani, cel care fusese convocat la naționala statului din Kosovo. Acesta a fost trimis acasă din cauza unei accidentări.

Ce a declarat Florentin Petre despre accidentați

„Sunt informații îmbucurătoare din punctul ăsta de vedere. Opruț este bine, a fost suspendat. Din ce am înțeles vor începe programul cu echipa (n.r. – jucătorii accidentați). Mai așteptăm încă un test final din partea lui Boateng și a lui Abdallah.

Vedem de săptămâna viitoare pe cine ne putem baza 100% pentru meciul cu FCSB. Vă spun de acum, oricine va juca + celelalte schimbări vor da totul pentru a câștiga meciul. Asta este mentalitatea și dorința noastră extraordinar de mare, să batem FCSB-ul.

Cătălin Cîrjan a ieșit accidentat pe teren într-un moment în care un pic ne-a surprins. Nu ne așteptam să iasă de tot. Am luat un gol destul de ușor (n.r. – cu Farul), puteam să-l evităm, dar asta este, nu avem ce să facem.

Cătălin (n.r. – Cîrjan) luni merge să facă RMN-ul, dar atâta timp cât a simțit o problemă nu-l vom forța. Sper din toată inima că și la echipa națională același lucru se va întâmpla. Va merge, va face prezența și va urma un tratament de recuperare ca să-l avem bun la meciul cu FCSB.

Vom juca un meci amical la sfârșitul săptămânii. Nu știu nimic despre vreun transfer, probabil că vom afla zilele următoare dacă se va realiza ceva. Dacă nu, mergem în continuare cu ce avem și vom lupta până la capăt să ne menținem în forma asta bună”, a declarat Florentin Petre, la emisiunea „Totul pentru Dinamo”.

Citește și:

Consilierul fostului lider USR se implică în scandalul momentului: „O apără pe Șoșoacă?! Proștii proștilor”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *