De ce nu este sigură Dinamo că poate evolua pe Arena Națională în toate partidele thumbnail

De ce nu este sigură Dinamo că poate evolua pe Arena Națională în toate partidele

Dinamo revine pe Arena Națională pentru partida cu FCSB din campionat, cu siguranță și partida din Cupa României de la finalul lunii octombrie se va disputa tot pe cel mai mare stadion al țării, precum și duelul cu Rapid din luna decembrie.

Însă mai sunt și alte meciuri programate pe teren propriu în acest an, pe care nu știm exact unde le vom disputa. Clubul își dorește pe Arena Națională, dar nu este sigur că va permite calendarul, după cum a declarat Romeo Bănică, în direct la Radio Dinamo1948.

,,Da, ne-am dorit să jucăm pe Arena Națională toate meciurile sau măcar cât mai multe dintre ele. Din păcate, Primăria Capitalei, prin regulamentul stadionului Arena Națională, impune un număr maxim de evenimente pe care le poți desfășura într-o lună. Deși există situații în care se pot face excepții de la această regulă, în luna noiembrie echipa națională va disputa două meciuri pe Arena Națională, iar aceste meciuri vin la pachet cu antrenamentele oficiale din ziua premergătoare.

Fiecare antrenament oficial este considerat un eveniment separat, ceea ce înseamnă că avem de fapt patru evenimente pe stadion doar din meciurile echipei naționale. Apoi, echipa națională și competițiile europene au prioritate la închirierea Arenei Naționale, iar Superliga și Cupa României sunt considerate evenimente de o importanță mai mică.”, a mai declarat directorul de marketing al clubului Dinamo.

,,În afară de echipa națională, meciurile din cupele europene primesc prioritate pentru că acele echipe reprezintă România. Mai mult, și echipa națională de rugby sau de fotbal feminin mai utilizează uneori stadionul Arcul de Triumf. Aceste echipe, la fel ca noi, contribuie la încărcarea programului Arenei. Din această cauză, suntem nevoiți să folosim și stadionul Arcul de Triumf”, a mai declarat Romeo Banica in direct la Radio Dinamo1948.

,,Arena Națională este mult mai ofertantă din punct de vedere al marketingului și al veniturilor generate, atât timp cât aduni un număr mare de spectatori”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *