Defensivă decimată: Când pot reveni fundașii centrali thumbnail

Defensivă decimată: Când pot reveni fundașii centrali

Dinamo a avut mari probleme cu accidentările în ultima perioadă și încă suntem loviți din toate părțile.

Dinamo nu se poate baza pe Selmani și Oprut la meciul următor, fiind suspendați, Amzăr a plecat, Hakim, Florescu si Bordusanu mai au de stat, dar problema rămâne în zona fundașilor centrali.

Cu puține soluții la activ, Kopic nu se poate baza pe Boateng și Homawoo în meciul următor, dar vestea proastă este că mai au de stat.

Conform Fanatik, Kennedy Boateng și Josue Homawaoo, fundașii centrali titulari din acest start de sezon se vor recupera abia la finalul lunii octombrie. Din informațiile noastre, nu vor lipsi atât și vor fi pregătiți înainte de meciul cu FCSB din campionat. Nu este sigur dacă vor fi apți de joc din primul minut, dar vor reveni la antrenamente imediat după meciul cu Farul.

Ultima oară când au fost în teren cei doi fundași titulari pentru Dinamo, a fost la meciul cu U Cluj din începutul lui septembrie. Asta înseamnă mai bine de o lună de zile. Cel mai probabil meciul cu FCSB va fi programat pe 20 octombrie.

O veste bună este că Oprut și Selmani vor fi apți pentru partida cu FCSB din campionat.

CÂND VA FI CONFERINȚA DE PRESĂ ÎNAINTE DE MECIUL CU FARUL

Partida va fi prefațata în cadrul unei conferințe de presă susținută de Zeljko Kopic, mâine, 2 octombrie, de la ora 13:00, la baza de pregătire de la Săftica.

În cadrul conferinței sperăm să auzim și vești bune în privința accidentaților. Va fi prezent și Dennis Politic.

Conferinta de presă va fi transmisă LIVE pe pagina de facebook a clubului Dinamo.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *