Dinamo și Sepsi îl doresc pe Rădulescu thumbnail

Dinamo și Sepsi îl doresc pe Rădulescu

Afișări 4.467

Conform informațiilor obținute de ProSport, Dinamo București și Sepsi Sfântu Gheorghe au intrat în competiție pentru a-l transfera pe Mihnea Rădulescu (19 ani), jucătorul de la Petrolul Ploiești, care l-a impresionat recent și pe Meme Stoica, managerul general al FCSB.

Rădulescu a împlinit recent 19 ani, în septembrie, însă în sezonul 2024 – 2025 se conturează deja ca revelația Superligii. În doar 8 meciuri disputate în campionat, a contribuit la succesul „lupilor” cu 4 goluri, dintre care două marcate în ultima rundă, când Petrolul a obținut o victorie categorică pe teren propriu împotriva FC Hermannstadt, scor 4-1.

Potrivit surselor ProSport, ambele echipe din Superliga au făcut oferte egale pentru transferul tânărului jucător ofensiv al „lupilor galbeni”. Conform informațiilor noastre, atât „câinii”, cât și echipa din Covasna au înaintat oferte de 200.000 de euro pentru a-l achiziționa pe Rădulescu în perioada de iarnă.

De asemenea, surse apropiate echipei patronate de Laszlo Dioszegi au dezvăluit pentru ProSport că negocierile sunt în plină desfășurare:

„Sunt tratative pentru Rădulescu. Este un tânăr de perspectivă. Oferta de la Sepsi a fost de 200.000 de euro, la fel precum cea de la Dinamo. Petrolul Ploiești ne-a transmis și nouă și lor că vrea 500.000 de euro plus 20 la sută dintr-un viitor transfer”.

Ce a declarat Nicolescu acum o săptămână

„E un jucător interesant. Nu știm situația lui, dar e un jucător foarte interesant. Arată bine, vă pot confirma asta. Nu vreau să merg mai departe cu discuția. Vreau doar să vă confirm că Mihnea e un jucător de perspectivă și un jucător foarte interesant”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit fanatik.

Citește și:

Acoperământul Maicii Domnului. Ce reprezintă sărbătoarea

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *