Duel de foc în Champions League: Întâlnirea cu Xavi thumbnail

Duel de foc în Champions League: Întâlnirea cu Xavi

Dinamo are astăzi un meci extrem de complicat în Champions League.

Echipa noastră este neînvinsă în primele trei etape din grupă, avem punctaj maxim, alături de Sporting, dar astăzi avem parte de un duel de foc în grupă, un prim meci în care, cu adevărat, suntem cotați cu șansa a doua.

Dinamo se deplasează la Veszprem, campioana Ungariei, una dintre favoritele la câștigarea trofeului, echipă antrenată din această vară de nimeni altul decât Xavi Pascual, fostul nostru antrenor timp de trei sezoane. O primă întâlnire cu fostul mare antrenor, multiplu câștigător al Champions League, care a ales o nouă provocare în vară, de a merge la o echipă cotată cu șanse bune de a accede nu doar în Final Four, dar și de a câștiga competiția.

Dinamo pornește clar cu șansa a doua într-o deplasare foarte grea, în care vom avea de înfruntat un public numeros, o sală arhiplină și un adversar dornic să continue parcursul perfect de pe teren propriu. Veszprem are două victorii în grupă, una cu adevărat impresionantă, 41-28 cu PSG. În ultima etapă au pierdut fără drept de apel la Lisabona cu Sporting, 39-30, astfel că maghiarii vor dori astăzi revanșa.

Dinamo nu se poate baza pe Cupara, care, totuși, nu a suferit o accidentare la ligamente, din fericire. Ne trebuie, însă, un meci aproape perfect pentru a obține un rezultat pozitiv la Veszprem. În cazul unei victorii, am urca pe primul loc, Sporting a remizat cu Pelister în această etapă, iar PSG a învins pe Fredericia, fiind egalați la puncte de parizieni, care vor fi, de altfel, și următorul nostru adversar, tot în deplasare, săptămâna viitoare.

David Davis: „Va fi foarte greu, toate meciurile din Liga Campionilor sunt complicate, dar mai ales acum, că jucăm cu Veszprem. Au jucători valoroși, dar și pe Xavi ca antrenor. Știu că Xavi cunoaște totul despre jucătorii mei, chiar prea mult. Întotdeauna este dificil să joci în deplasare, dar sper să câștigăm și să aducem punctele acasă”

Xavi Pascual: „Este un meci special pentru mine, am petrecut trei ani minunați acolo, am mulți prieteni la București, care rămân în inima mea. Sper să aibă un sezon bun, le doresc asta!

În același timp, este un meci important pentru noi, sunt două puncte în joc. Am jucat mult în ultimele zece zile, jucătorii mei sunt obosiți, dar nu căutăm scuze. Dacă vrem să fim o echipă de top, trebuie să jucăm simplu și să fim mereu pregătiți, indiferent de adversar. Dinamo a crescut de la an la an. Jucătorii pot înscrie și de la distanță, au extreme grozave, apărătorii sunt niște luptători și portarii sunt foarte buni”, a declarat Xavi Pascual.

Partida va începe de la ora 19:45 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport și Prima Sport. Vom fi cu ochii pe supercampioni și le vom ține pumnii! HAI DINAMO!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *