EXCLUSIV: Ce a spus Kopic despre noul transfer al echipei thumbnail

EXCLUSIV: Ce a spus Kopic despre noul transfer al echipei

Dinamo a anunțat ieri un nou transfer oficial la Dinamo, Antonio Luna s-a alăturat echipei și a fost prezent deja la Săftica, pentru a se pregăti sub comanda lui Zeljko Kopic.

L-am întrebat pe Zeljko Kopic despre noul transfer al lui Dinamo și Kopic a explicat de ce a fost ales fundașul stânga spaniol:

,,Când Amzar a plecat la Al Nassr în Emirate, am rămas doar cu Raul Opruț pe acea poziție, așa că era clar că aveam nevoie de o altă opțiune. Nu este ușor să găsești un jucător în acest moment al sezonului, deoarece majoritatea jucătorilor fără club și-au terminat sezonul în mai. După ce am analizat mai multe opțiuni, l-am ales pe Luna pentru experiența sa, calitatea sa și leadership-ul său. A avut un sezon bun în Grecia, unde a fost căpitanul echipei Volos, și cred că este o opțiune foarte bună pentru club.”, a explicat Zeljko Kopic pentru Radio Dinamo1948.

Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic de Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeira, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona.

Ultima dată la Volos NFC, în prima divizie a Greciei, Antonio a oferit 5 pase de gol în 28 de partide.

Antonio Luna va îmbraca tricoul alb-roșu pentru restul sezonului curent cu posibilitate de prelungire pe încă un an, anunță Dinamo prin intermediul aplicației oficiale.

Acesta este cotat la 300.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. Cota lui a atins apogeul în 2012, când valora 2,5 milioane de euro

125 de meciuri are Antonio Luna în Primera División, prima ligă a Spaniei.

52 de meciuri are în al doilea eșalon din Spania.

17 meciuri are în Premier League.

61 de meciuri a evoluat la Volos in ultimele două sezoane din Grecia

46 de meciuri un gol si 9 assisturi a reusit la Eibar

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *